من تازگیا فهمیدم هاشیموتو دارم چیزیه که به تیرویید مربوط میشه تورو خدا اگر بلد نیستید نپرسید حالم بدتر میشه،،زندگیم سیاه شده هیچ امیدی ندارم شب و روز نمیخوام هیچ جا نمیتونم برم فکرم فقط رو این و عوارضش و هرچیزی که بهش مربوطه قفل شده ،،خانواده ام رو ازبین بردم ...از شدت ترس و استرس تعادل ندارم دیروز با خانواده آمدم شمال اصلا حالم بدتر شد ...اصلا داغونم میباید برم آزمایش دیابت هم بدم ....من تو لبه ی پرتگاهم کاش شرایطم این نبود کاش آنقدر داغون نبودم تا صبح بیداری تپش قلب ...اصلا روحیه ام خوب نیست شدیداً تاریک شده دنیا برام تا امیدم با هیچی ذوق نمیکنم اصلا نه حرف میزنم نه میخندم معدم هم یه درد و گرفتگی گرفته و انگار نفخ و یبوست شدم دهانم از شدت اضطراب میشه چوب خشک...من چیکار کنم چجوری زندگی کنم؟؟؟,شکمم دوهفته اقار و قور شدید این از چی میتونه باشه؟؟؟خیلی میترسم لرز و استرس گرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از ریه هام هم دوسال پیش عفونت کرد به خاطر سرماخوردگی با گذشت دوسال هنوز گاهی خس خس میکنه موقع خواب
من تا همین چن سال پیش بدن سالمی داشتم الان ندارم
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
شماهم سخت میگیری چه خبره ملیون ها ملیون چشاشون ضعیفه سینوزیتم همینطور همه دارن تن سالمه ...
گفتنش اسونه ولی وقتی آدم گاهی اذیت میشه به خاطرشون
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈