2777
2789
عنوان

بچه ها نظر بدید لطفا

523 بازدید | 38 پست

چهار ماه گذشته ک کات کردیم.بعد از ی دعوا.البته بعدش یکی دوبار با آرامش حرف زدیم گر چ اون باز شاکی بود.مقصر اصلی اون بود خودشم قبول داشت ولی بعدشم منم بد برخورد کردم.آخرشم بهش گفتم آرزوی اینکه ازم باخبر بشی حتی به گور میبری اونم گفت ممنونتم میشم.بعد ی هفته نه من پیام دادم نه اون.بعد ی هفته بلاکم کرد توی واتساپ باز من هیچ عکس‌العملی نشون ندادم چند روز گذشت رفت توی تلگرامم بلاک کرد بازم چیزی نگفتم حتی بلاکم نکردم من.بعد از دو ماه اول از وانساپ انبلاک کرد باز چیزی نگفتم بعد تلگرامو انبلاک کرد بعد رفت پیج اینستاشو عمومی کرد.بعد باز بعد از چند روز پرایوت کرد پیجشو.توی تلگرامم دید من ربات ناشناس دارم اونم نصب کرد ولی چیزی نگفت.هیچ پیامی و هیچ تماسی.الان دو ماه دیگه هم گذشته کلا شده چهار ماه.بنظرتون برمیگرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه‌ای که تموم کردی و برگشتن بهش مثل اینه که بری حموم بعد بیای بیرون رخت چرکات و بپوشی

قوانین خروج از رابطه میگن که شما باید هر راه ارتباطی از هم دارید رو از بین ببرید

و اینکه هر چیزی که یاد آورش هست رو دور بندازید یا از دسترستون خارجش کنید

و در اخر هی فرد قدیمی رو چک نکنید و روی پیشرفت خودتون فوکوس کنید

علت کات چی بود؟  نمیشد با صحبت کردن حل کرد ؟

ما ی ماه کات بودیم رفته بود به اکسش پیام داده بود بعد بهم گفت و من خیلیییی ناراحت شدمو گفتم خیانت کردی و نمیتونم فراموش کنم.گفت وقتی برگشتیم دیگه نرفتم سراغش بخدا دوسش ندارمو فلان.باید همین الان ببخشیم.الان ببخشی با فردا فرق داره و اینا بهش گفتم زنگ نزن بهم دیگه اعصابم بهم ریخته ولی انگار نه انگار ک توی حال بدی ام انگار. ک هیچی نشده گفتم حالم بده زنگ زد مسخره بازی منم گوشی و دادم به بابام.بابامم تند برخورد کرد باهاش.بعد ازون دو بار حرف زدیم گفت همه چیو خراب کردی من دیگه هیچوقت نمیتونم با بابات راحت باشم و منو کوچیک کردی

ما ی ماه کات بودیم رفته بود به اکسش پیام داده بود بعد بهم گفت و من خیلیییی ناراحت شدمو گفتم خیانت کر ...

خیلی از خود مچکره، حس میکنم زیادی ام باهاش راه اومدی حالا منتظره تو پیام بدی

💍💕

خیلی از خود مچکره، حس میکنم زیادی ام باهاش راه اومدی حالا منتظره تو پیام بدی

اره خیلی باهاش خوب بودم در حالی ک اون خودشو کشت تا باهاش دوست شدم ی مدت طولانی دنبالم بود.هیچوقت تحقیرش نکردم و همیشه بهش اعتماد بنفس دادم.همیشه میگفت تو واقعا رفیقمی