2777
2789
عنوان

باردارها و مامان ها یه لحظه بیاید

465 بازدید | 42 پست

سلام، من 37 هفته و 6 روز باردارم،از هفته پیش دردهای انقباضی منظم داشتم، رفتم بیمارستان، سرم با آمپول هیوسین زدن گفتن برو خونه، از اونروز دیگه درد که جز علائم هشدار هست و ندارم، فقط بچه تو شکمم سفت میشه و شبها تا صبح نمیتونم بخوابم، یعنی هر 7 یا 8 دقیقه اینطوری میشم

اون هیوسینی که زدم دردم و خفه کرد، حرکت های بچه هم خیلی خیلی کم شده، بنظرتون برم بیمارستان اهمیت میدن یا میگن بازم برو خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما پیش یه پزشک خوب برو

تو 38 هفته کی منو قبول میکنه، دکتر خودم که ول کرده رفته مرخصی، هر چی گفتم هیچکس و معرفی نکرد گفت دکترای کشیک بیمارستان عالی هستن

تو 38 هفته کی منو قبول میکنه، دکتر خودم که ول کرده رفته مرخصی، هر چی گفتم هیچکس و معرفی نکرد گفت دکت ...

زایمانت سزارین یا طبیعی؟؟

سونو هم نفرستادن؟؟؟خواهر منو ۳۷ هفته بود سونو که کردن دکترش گفت بچه کامله و میتونه زایمان کنه 

زایمانت سزارین یا طبیعی؟؟ سونو هم نفرستادن؟؟؟خواهر منو ۳۷ هفته بود سونو که کردن دکترش گفت بچه کامله ...

سزارینم 

دفعه قبل 2 فروردين با درد و انقباض هر ده دقیقه رفتم، معاینه کرد گفت دهانه رحمت باز نشده چرا باید بچه رو دنیا بیاریم، 37 هفته و 1 روز بودم، سرم زد، مشکلم اینه که علائم هشدار که درد هست رو خفه کرده، شکمم سفت میشه ولی درد ندارم فقط حس میکنم رحم و شکمم عین سنگ سفت شدن