2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بزنه چی کار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست

به همسرم همون اول گفتم دست روم بلند کنی بلافاصله مهریمو میزارم اجرا قید تو اون زندگی رو  میزنم تو این ۸سال جرات نکرده دست روم بلند کنه به مرد جماعت نباید چشم رو داد 

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
یکبار هم شده برای خودت برای بچههات نبخش  چرا وقتی میبینین شوهرتون بده دست بزن‌داره بچه میارید ...

عزیزم اگه قبلا دست به زن داشت که خر نبودیم نمیوردیم بعد ده سال خرشون که از پل میگذره فکر میکنن شهر حرته هر غلطی میتونن بکنن در مقابل واکنش ما کتک میزنن که هر عملی عکس العملی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبخش مردو ک‌هی می‌بخشی سکوت می‌کنی بد عادت میشه من خودمم همینم یکم‌رو‌بدم ب شوهرم چ‌کارا ک نمیکنه

آخه یه اخلاقی داره باهاش قهر کنم اونم قهر میکنه اصلا نمیاد عذرخواهی کنه بچه ها کسل میشند مجبورم آشتی کنم 

ای خدا این روانی رو ببر پیش روانپزشک ک محال می‌دونم بیاد امثال اینا اینقدر خودشون رو موجه میبینن صدتا آدم سالم رو روانی میکنند 

ب خانوادت هم بگو  یعنی چی ک کتک میزنع مگه جنگه مرتیکه دوزاری ریقو چه غلطا

بگو تو از مردی فقط ...داری 

نبینم بی دفاع وایسی کتک بخوری زد بزن ک هلاک بشع 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
ای خدا این روانی رو ببر پیش روانپزشک ک محال می‌دونم بیاد امثال اینا اینقدر خودشون رو موجه میبینن صدت ...

اطرافیانم میگن به خاطر بچه هات طلاق نگیر ولی اونا هم آرامش ندارن

آخه قانون هم از ما زنا دفاع نمیکنه 

چرا بابا حداقل برگه پزشک قانونی رو نشونش میدی میبینه برات دیه بریدن چَشش میترسه منکه فقط برا ترسوندن رفتم کلانتری گفت اگه پشیمونه دنبال قضیه رو نگیر ترسش میریزه

عزیزم اگه خانواده ت بدونن و جدا بشی که بهتره هم خودت گناه داری هم بچه ت به خدا من از خوندنش دلم خو ...

میدونی الان که دارم مینویسم خودمم میگم چطور باهاش زندگی کردم چرا همون اول ولش نکردم تازه میشینه چت میکنه چند بار مچشو گرفتم 😭،  میگم با من حرف نمیزنی میری با کی دردودل میکنی؟ میگه من کسیو ندارم از آبروم نمیترسم 

اطرافیانم میگن به خاطر بچه هات طلاق نگیر ولی اونا هم آرامش ندارن

من نسخه طلاق برات نمیپیچم جانم ولی جایی باش ک ارزش و احترامت حفظ بشه 

شما از سر گرسنگی ازدواج نکردی ک بابات نون خورش کمتر بشه 

در خونه غریبه ترین آدما هم بزنی یک لقمه نون دستت میدن ک از گرسنگی تلف نشی

آدم برای آرامش برای عشق و محبت و هزاران دلیل قشنگ ازدواج می‌کنه

اینکه یک خدا نشناش بگیره بزنتت و مایه عذابتون باشه ،خیلی ظلمع 

کاری رو انجام بده که می‌دونی درسته 

حرف مردم ریالی ارزش نداره 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
عزیزم اگه قبلا دست به زن داشت که خر نبودیم نمیوردیم بعد ده سال خرشون که از پل میگذره فکر میکنن شهر ح ...

جدا بشید بخدا مرد اصلا اینقدر ارزش نداره که بمونید و بسازید و جوونیتونو حروم کنید مگه آدم چند بار زندگی می‌کنه