2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بزنه چی کار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست
آخه یه اخلاقی داره باهاش قهر کنم اونم قهر میکنه اصلا نمیاد عذرخواهی کنه بچه ها کسل میشند مجبورم آشتی ...

ی عمر خواهر من بخاطر بچههات کنار اومدی یکبار کنار نیا نیاد عذرخواهی ببین چ اتفاقی میوفته همین دیگه فکر می‌کنه بااینکه مقصره شما باید همش بری عذرخواهی کنی

عزیزم روز بروز بیشتر میشه کم نمیشه تنها راهش پزشک قانونیه من از یه وکیل پرسیدم گفت با این روش چشش می ...

چند بار فقط بدنم کبود شده اشتباه کردم شکایت نکردم جوری میزنه جاش نمونه ولی دردم میگیره ، فقط همون اول که کله اش داغ بود ازش امضا گرفتم دیگه دست روم بلند نکنه ، به نظرتون اون میتونه مدرک باشه برای زدنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بشید بخدا مرد اصلا اینقدر ارزش نداره که بمونید و بسازید و جوونیتونو حروم کنید مگه آدم چند بار زن ...

خب من به این نتیجه رسیدم فش میده میدم بداخلاقی بکنه بدتر میکنم بزنه در حد توانم میزنم انقد میجنگم تا خسته شه کوتاه بیاد 

من نسخه طلاق برات نمیپیچم جانم ولی جایی باش ک ارزش و احترامت حفظ بشه   شما از سر گر ...

اتفاقا بهش گفتم منخونه ی بابام تو رفاه بودم باهات ازدواج کردم محتاج و گرسنه نبود که ولی خیلی بی احساسه

خب من به این نتیجه رسیدم فش میده میدم بداخلاقی بکنه بدتر میکنم بزنه در حد توانم میزنم انقد میجنگم تا ...

بدتر نمیشه؟ البته ی سریا باید زور بالا سرشون باشه ولی باور‌کن روح‌و روان آدم انگار همش تو جنگه

چند بار فقط بدنم کبود شده اشتباه کردم شکایت نکردم جوری میزنه جاش نمونه ولی دردم میگیره ، فقط همون او ...

یبار که زد تحریکش کن هی فش بده تو هم بزن که بیشتر بزنه بعد از خونه بزن بیرون برو کلانتری محل بگو شوهرم زده اگه گفت زنگ بزن صد و ده بیاد بگو پیش همسایه ها آبرو دارم یه نامه میده پزشک قانونی میری یه مبلغ کم در حد دویست تومن خرج میکنی کلی دیه میبرن واسش رو نامه میاری به همسر جان نشون میدی میگی سابقه شد برات پرونده تشکیل شد اینسر میبخشم سری بعدپدرتو درمیارم

بدتر نمیشه؟ البته ی سریا باید زور بالا سرشون باشه ولی باور‌کن روح‌و روان آدم انگار همش تو جنگه

بدتر شه حداقل آبروش تو آپارتمان میره حداقل دیگه از جیق و دادت میترسه حوصله سر و صدات رو نداره کوتاه میاد چرا تو همش کوتاه بیای

اتفاقا بهش گفتم منخونه ی بابام تو رفاه بودم باهات ازدواج کردم محتاج و گرسنه نبود که ولی خیلی بی احسا ...

از خدا میخام ک همسرتون سر عقل بیاد 

و آرامش بیاد تو زندگیتون

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
یبار که زد تحریکش کن هی فش بده تو هم بزن که بیشتر بزنه بعد از خونه بزن بیرون برو کلانتری محل بگو شوه ...

آخه بچه ها میترسند ، حس میکنم دوقطبی داره نمیدونم چطور ثابت کنم مشکل داره

بدتر شه حداقل آبروش تو آپارتمان میره حداقل دیگه از جیق و دادت میترسه حوصله سر و صدات رو نداره کوتاه ...

چند بار اینکار و کردم ولی فایده نداره همون لحظه معذرت خواهی میکنه ولی رفتارش دوباره فردا همونه

میدونی الان که دارم مینویسم خودمم میگم چطور باهاش زندگی کردم چرا همون اول ولش نکردم تازه میشینه چت م ...

صبر خیلی زیادی داری عزیزم ولی خواهش میکنم دیگه صبرنکن.برای خودت زندگی کن.مگه چقدر دیگه جوونی!؟ رهاش کن گلم