2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون برمیگرده؟

137 بازدید | 5 پست

سه سال پیش با ی نفر دوست شدم،ینی از دو سال قبلش خیلی اصرار میکرد ک دوست شیم ولی من قبول نمیکردم.توی اون سه سال ی کات شش ماهه سال اول داشتیم و ی دونه ی ماهه.الان چهار ماهه ک کات کردیم سر ی جریاناتی ک دعوای بدی راه افتاد بینمون و بار آخر ک حرف زدیم خونسرد بنظر می‌رسید.بنظرتون برمیگرده؟با اینکه چهار ماه گذشته؟اینم بگم ک ی هفته بعد از اون دعوا بلاکم کرد با اینکه من دیگه اصلا پیام نمیدادم و کاری بهش نداشتم.بعد از دو ماه از بلاک در اورد و دید من ربات ناشناس تلگرام دارم اونم نصب کرد.پیج اینستاشو باز کرد.ولی من باز عکس العملی نشون ندادم.اونم دیگه هیچی نگفت 

بعدا میفهمید ته این رفتن و اومدنا هیچی نیست فقط غرورتونو نگه دارین

نگه داشتم و هیچ عکس العملی نشون ندادم ولی دلم ترکیده بخدا.فکر میکنی چقد احتمال داره برگرده؟چند درصد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.