2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم😔

2154 بازدید | 35 پست

زن خوبی هستش اما…

خیلی داخل همه چیزم دخالت میکنه اینو بخور اینو نخور این کارو بکن این لباسو‌ بپوش ماسک بزن قیافتو‌ کسی نبینه😑

نمی‌دونم این کاراش چ معنی میده بخدا موندم 

چیکار کنم چجور رفتار کنم باهاش؟؟😅

حساب دست دو نفره☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خودتو بکن یعنی چی بعدم بگو

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

قطعا چون سنشون بالاست و چهارتا پیرهن بیشتر پاره کردن ، دیگه تجربه دارن و میخوان ک  راه و چاه رو نشون جوونا بدن ..

ولی خب متاسفانه از حوصله ی ما ب دوره این موضوع و باید خودمون اشتباه کنیم ، بعدا نتیجه بگیریم و پیش بریم 

حوصله ی نصیحت نداریم 

حالا شما دوتا راه داری ، یا بگو باشه کار خودتو بکن یا هیچ جواب نده ، سکوت کن ، خودتو بزن ب اون راه ، کار دیگه ای انجام بده یعنی نمیشنوم 

دو سه بار اینطوری بی اعتنا بشه دیگه میفهمه بدت میاد و دیگه هم نمیگه

قطعا چون سنشون بالاست و چهارتا پیرهن بیشتر پاره کردن ، دیگه تجربه دارن و میخوان ک  راه و چاه رو ...

بدم نمیاد بیشتر جا میخورم از کاراشون اتفاقا من خیلی دوستشون‌ دارم مثلا میرم پیش مامانم همش صدام میکنه ک زیاد نباشم پیششون 

نمی‌دونم چرا اینطور میکنه 

دخترم نداره!

حساب دست دو نفره☺️

موندم چیکار کنم اصن مغزم سوت کشید میگه چرا ماسک نمیزنی میای بیرون  بدش میاد من با کسی حرف بزنم ...

شاید میگه مریض نشی 

یا شایدم خوشگلی ، می‌ترسه ب چشم ببرن عروسشو ، پسرشو، 

یا شاید هم زشتی میگه کشی نبینش آبروم بره 

والا من یه مدل همین جوری دارم کاملا همین یعنی تو هر جمله اش دوسه تا توصیه میبینی...یا مثلا نظر مخالف بدی انقدر حرف میزنن و روی مخت میرن تا بگی باشه هم ن کاری کا تو میگی رو انجام میدم تا دهنش رو ببنده...

من هنوز راه حلی پیدا نکردم

فقط دیگه بله حتما و چشم و این حرفا نمیزنم ....خیلی وقتا هم کار خودمو میکنم که میفهمه و برام مهم نیست