2777
2789
عنوان

میشه بیاین...

85 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر

من با تقریبا میشه گفت نامزدم دعوامون شد و همیشه به خودم خانواده و فامیلم حرف میزنه 

اخرین بار که اینجوری شد گفتم خدانگهدار برای همیشه

و الان باهم حرف نمی‌زنیم،خیلی بی حرمتی از سمتش دیدم الان دلم براش تنگ شده هم میخام بهش پیام بدم هم از طرفی همه حرفاش میاد تو ذهنم 

بهم قول داد خوب بشه و یه مدتیم خوب شد ولی باز الان همون‌طور داره میشه و همش ایراد و حرف بد و...

و در مقابل من همطوره احترام بهش گذاشتم و هواشو داشتم 

اونم مهربونه ولی در برابر حرفا و کاراش بدیای بیشتری داره

الان نمیدونم رو‌قولش حساب کنم یا اگه اون اومد سمتم بگم نه تموم شده اس برای من؟

با اینکه خیلی همو دوست داریم تمومش کنم؟؟؟

بعدا خیلی نبودنش اذیتم نمیکنه؟؟؟

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
ارتباط ناسالم و نصفه نیمه تا آخرش همون طوری خواهد موند اگه بد دهن باشه مسلما خوب نمیشه چون الان باید ...

دقیقا برعکسشه من مث پروانه دورش میگردم اخرسرم میگه تو بدی

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا برعکس شده باید بیشتر فکر کنی به نظر یه مدت بهش زمان بده ببین کلا تورو می خواد یانه

یعنی بهش پیام ندم؟؟؟ 

همیشه اون میاد سراغم و میگه بیا بریم بیرون 

اینبار اگه گفت قبول نکنم؟؟

به نظرم بهش زمان بده ببین کلا چطوری میشه موندنی یا رفتنی

ممممنونم عزیزم حتما