سلام دوستان ،توروخدا راهنماییم کنین ،مامانم خیلی به زندگی من حسادت داره،امروز خیلی رک و راحت گفت از شوهرت بدم میاد و خیلی بهش بی احترامی کرد منم با دهن روزه دم اذان از خونش اومدم بیرون،با اینکه شوهر من اصلا بی احترامی نکرده بهشون هیچوقت ،ولی خیلی از حرفای مامانم ناراحت شدم،چرا بعضی مادرها رفتارشون اصلا شبیه مادر نیست،خیلی دلم شکسته از حرفاش،همیشه با بی احترامی هاش ناراحتم میکنه
از مادرت فاصله بگیر اصلا نرو رفتیم نیم ساعت بشین بلند شد اصلا دیگه وقت نکنه بخواد حرف شوهرتو بزنه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خوب کاری کردی جوابشونو ندادی چون احترام مادر واجبه
اما من واقعا توانایی ندارم کسی از همسرم بد بگه واقعا قلبم چرکی میشه پدرم چندبار اوایل ازدواجم بخاطر اینکه کسی که اونا میخواستن و انتخاب نکردم ایراد گرفت از همسرم واقعا نمیتونستم خودمو کنترل کتم حاظرم کل دنیا منو بزنن کسی تو بهش نگه
هر بار همینه یه مدت نمیرم باز میرم شروع میکنه خسته شدم از اینهمه بی ملاحظگی
یعنی نرسیده شروع میکنه؟
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی