2777
2789
عنوان

بی احترامی مادرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کنجکاو شدم ببینم دقیقا چی گفتن که  میگین از حرف امروزشون شاخ درآوردین؟!شاید اگه بدونیم چی ...

عزیزم من ازدواج دومم و شوهرم واقعا مرد خوبیه ،با اینکه بچه دارم از زندگی اولم و حضانت ندارم شوهرم همه جوره حمایتم کرده هم منو هم بچم،خونوادمم وضع مالی خوبی ندارن شوهرم خیلی کمکشون میکنه ،مامانم میگه شوهر تو چون  مهندس خودشو میگیره چون وضع مالیش خوبه کمک میکنه فخر میفروشه در حالیکه شوهرم اصلا اینحوری نیس وهنیشه احترام مامان بابام داشته و من شرمندشم،مامانم حسادت داره به من ،امشب گفت اصلا خوشم نمیاد از شوهرت حالمو بهم میزنه رفتاراش 

عزیزم من ازدواج دومم و شوهرم واقعا مرد خوبیه ،با اینکه بچه دارم از زندگی اولم و حضانت ندارم شوهرم هم ...

متاسفانه خب فکر خودش خرابه وگرنه شما ک میگی نیت شوهرت رو میدونی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
یه مدت نروشده دو سال نه مناسبتی بهش زنگ بزن نه خبر بگیر نه برو خونش بذار بفهمه رفتارشبد بوده حکایت م ...

هربار میبخشم عزیزم و میرم  دلم نمیاد ولی بخدا الان یکسال مامانم خونه من نیومده اصلا یادم نمیاد برای من جایی مادری کرده باشه همیشه پسراش براش الویت دارن با اینکه اصلا بهش اهمیت نمیدن

متاسفانه خب فکر خودش خرابه وگرنه شما ک میگی نیت شوهرت رو میدونی

اصلا رفتاراش شبیه مادر نیست من خودم مادرم دلم پر میزنه برای بچم واقعا درک نمیکنم چجوری دلش میاد راحت دلمو بشکنه

کاش منم میتونستم واقعا رفتاراش حالم خراب میکنه 

من ادم کینه ای هستم بی احترامی ببینم دیگه تموم حالا هر کی که میخواد باشه شما هم اگه برا خودتون ارزش قائلید رفت و آمد نکنید 

من ادم کینه ای هستم بی احترامی ببینم دیگه تموم حالا هر کی که میخواد باشه شما هم اگه برا خودتون ارزش ...

متاسفانه من احساسی برخورد میکنم و همیشه ضربه میخورم دلم میسوزه برای مادری که هیچ رفتارش شبیه مادرا نیست