2777
2789

سلام دوستان.من ۲۰ سالمه دانشجو هستم. خاستگاری دارم که نزدیک ۵ ساله منتظر جواب من هستن هربار به دلیلی رد کردم که یکی از دلیل ها هم وضعیت مالی ایشون بوده.اما الان می‌خوام جواب مثبت بدم چون احساس میکنم دوسش دارم و ایشون هم عشقشو بهم ثابت کرده.۲۴ سالشه دانشگاه ثبت نام کرده و درسشو قراره ادامه بده.شغلش درحال حاضر توی شرکت هست که ۷ تومن حقوقشه.قراره بره شرکت دیگه که ۱۰ تومن بهش میدن سرمایه شغل آزاد هم نداره.خانوادش وضع مالی خوبی ندارن و نهایت کمکشون خرید جهیزیه و خرج جشن عروسی می‌تونه باشه.قراره امسال نامزد کنیم و حدود ۶ ماه تا ۱ سال بعدش بعد از خرید خونه عروسی کنیم اگر بشه! اما مشکل اینجاست که خانوادم زیاد راضی نیستن، اونم واسه راضی کردن خانوادم میگه طرف جنوب کشور می‌تونه شاغل بشه با حقوق ۲۰ میلیون تومن فقط اگر من بتونم برم و راه دور زندگی کنم.فاصله شهر ما تا جنوب حدود ۴ ساعت هست زیاد هم دور نیست.اینم بگم که آدم مستقلی هستم و زیاد وابسته خانوادم نیستم.اما نمیدونم چیکار کنم !!! اگر برم راه دور خانواده و اقوام دیر به دیر میان اما وقتی بیان ممکنه چندین روز بمونن.مخصوصا خواهر نامزدم که مجرده و مطمئنم میاد و لنگر میندازه 😑 خب حقوقی که میگیریم رو باید خرج مهمون کنیم😐بنظر شما چیکار کنم ؟؟؟راحتی خودمو ترجیح بدم یا حقوق بیشتر رو؟؟؟ 

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

الان تا جوونین پول جمع کنین، خواهرشم اومد هر وعده چلوخورشت نیست که، گاهی هم تخم مرغه

برو جنوب زندگی تو یه جای جدیدم تجربه کن. بهش بگو بعد دو سه سال اگه نتونستم منو باید برگردونی شهر خودم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحتی خودتو

یعنی بمونم تو شهر خودمون ؟ خب اینجوری حقوقش خیلی کمه هیچ پیشرفتی نمیکنیم

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

ب چ‌چیزایی فکرکردی

ازالان برا خواهر طفلیش قیافه گرفتی. چی بگم والا

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

خدا بزرگه نترس قبول کن به زندگیت ادامه بده 

من خودم جنوبی هستم نگران نباش بیا قبولش کن ازدواج کنید مبارکتون باشه 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
الان تا جوونین پول جمع کنین، خواهرشم اومد هر وعده چلوخورشت نیست که، گاهی هم تخم مرغه برو جنوب زندگی ...

اره واقعا اگر بمونیم اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنیم..درسته اما خیلی بدم میاد خواهرش بخواد بیاد بمونه 

نه با خانواده شوهر زندگی کن و نه عروس راه دور شو 

راه دور بخاطر شغلش میخواد بره وگرنه همشهری هستیم

به نظرم اگر همو دوست دارید برای آینده‌تون تلاش کنید 

درسته اما تنها چیزی که رو‌مخمه خواهرشه دوس‌ ندارم بیاد بمونه:|

ب چ‌چیزایی فکرکردی ازالان برا خواهر طفلیش قیافه گرفتی. چی بگم والا

خب چون میشناسمش خیلی سواستفاده گر هست رابطشون هم باهم عالیه

اره واقعا اگر بمونیم اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنیم..درسته اما خیلی بدم میاد خواهرش بخواد بیاد بمونه  ...

خانواده شوهر بخوان بیان تو یه شهرم باشین میان

از زندگیت لذت ببر❤

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
خب چون میشناسمش خیلی سواستفاده گر هست رابطشون هم باهم عالیه

اگه رابطشون عالیه پس منتظر باش ک قطعا میان چندین روز میمونه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛