سلام دوستان.من ۲۰ سالمه دانشجو هستم. خاستگاری دارم که نزدیک ۵ ساله منتظر جواب من هستن هربار به دلیلی رد کردم که یکی از دلیل ها هم وضعیت مالی ایشون بوده.اما الان میخوام جواب مثبت بدم چون احساس میکنم دوسش دارم و ایشون هم عشقشو بهم ثابت کرده.۲۴ سالشه دانشگاه ثبت نام کرده و درسشو قراره ادامه بده.شغلش درحال حاضر توی شرکت هست که ۷ تومن حقوقشه.قراره بره شرکت دیگه که ۱۰ تومن بهش میدن سرمایه شغل آزاد هم نداره.خانوادش وضع مالی خوبی ندارن و نهایت کمکشون خرید جهیزیه و خرج جشن عروسی میتونه باشه.قراره امسال نامزد کنیم و حدود ۶ ماه تا ۱ سال بعدش بعد از خرید خونه عروسی کنیم اگر بشه! اما مشکل اینجاست که خانوادم زیاد راضی نیستن، اونم واسه راضی کردن خانوادم میگه طرف جنوب کشور میتونه شاغل بشه با حقوق ۲۰ میلیون تومن فقط اگر من بتونم برم و راه دور زندگی کنم.فاصله شهر ما تا جنوب حدود ۴ ساعت هست زیاد هم دور نیست.اینم بگم که آدم مستقلی هستم و زیاد وابسته خانوادم نیستم.اما نمیدونم چیکار کنم !!! اگر برم راه دور خانواده و اقوام دیر به دیر میان اما وقتی بیان ممکنه چندین روز بمونن.مخصوصا خواهر نامزدم که مجرده و مطمئنم میاد و لنگر میندازه 😑 خب حقوقی که میگیریم رو باید خرج مهمون کنیم😐بنظر شما چیکار کنم ؟؟؟راحتی خودمو ترجیح بدم یا حقوق بیشتر رو؟؟؟
رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم میگذارد ✨
یعنی بمونم تو شهر خودمون ؟ خب اینجوری حقوقش خیلی کمه هیچ پیشرفتی نمیکنیم
رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم میگذارد ✨
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
بهگفته ی ما نیست چون سختیش برای خودته پولشم تو جیب خودتون اینو باید خودت به نتیجه برسی.... ولی من خودم راه دور باشم غریبی برام سخته چون رفت و امد رو دوست دارم.....
الان تا جوونین پول جمع کنین، خواهرشم اومد هر وعده چلوخورشت نیست که، گاهی هم تخم مرغه برو جنوب زندگی ...
اره واقعا اگر بمونیم اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنیم..درسته اما خیلی بدم میاد خواهرش بخواد بیاد بمونه
به نظرم اگر همو دوست دارید برای آیندهتون تلاش کنید
درسته اما تنها چیزی که رومخمه خواهرشه دوس ندارم بیاد بمونه:|
ب چچیزایی فکرکردی ازالان برا خواهر طفلیش قیافه گرفتی. چی بگم والا
خب چون میشناسمش خیلی سواستفاده گر هست رابطشون هم باهم عالیه
خب چون میشناسمش خیلی سواستفاده گر هست رابطشون هم باهم عالیه
اگه رابطشون عالیه پس منتظر باش ک قطعا میان چندین روز میمونه
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛