2777
2789
عنوان

خانما و آقایون لطفاً بیاین نظر بدین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
به‌گفته ی ما نیست چون سختیش برای خودته پولشم تو جیب خودتون اینو باید خودت به نتیجه برسی.... ولی من خ ...

اره خب منم دوس دارم ..اگر برم اونجا تنها میشم اما بخاطر حقوقش می‌خوایم بریم خودمم شاغل میشم...تنها ترسم اینه که اقوام سواستفاده گر بیان و لنگر بندازن چون دیدم همچین چیزی :|||

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨
خدا بزرگه نترس قبول کن به زندگیت ادامه بده  من خودم جنوبی هستم نگران نباش بیا قبولش کن ازدو ...

قبول که کردم اما نمی‌دونیم کجا زندگی کنیم 

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر بخوان بیان تو یه شهرم باشین میان از زندگیت لذت ببر❤

اره درسته اما نزدیک باشیم شب میرن خونه خودشون😅

اگه رابطشون عالیه پس منتظر باش ک قطعا میان چندین روز میمونه

اره اینو مطمئن هستم ولی اگر نزدیک باشیم میتونم من برم و به بهونه های مختلف خونه نباشم ...خودم هم شاغل میشم دیگه احتمال موندنش کم میشه شب میره خونه باباش اما راه دور باشم قطعا میاد میمونه نمیتونم هم بگم نیا که 

اره اینو مطمئن هستم ولی اگر نزدیک باشیم میتونم من برم و به بهونه های مختلف خونه نباشم ...خودم هم شاغ ...

بیخیالش عادت میکنی، ببین سود و منفعت زندگیت کجاس.

تو یه شهرم باشید خب هرروز میاد چ فرقی داره🤷🏻‍♀️

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اره درسته اما نزدیک باشیم شب میرن خونه خودشون😅

والا من خیلیا رو دیدم نزدیک بودن بازم مادرشوهر خواهرشوهر دوسه روز میموندن بعد میرفتن خونشون

کلن زندگی عروس برای خیلیا جذابه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
بیخیالش عادت میکنی، ببین سود و منفعت زندگیت کجاس. تو یه شهرم باشید خب هرروز میاد چ فرقی داره🤷🏻‍♀️

واقعا؟👀 آخه هر روز بیاد بالاخره خسته میشه نمیاد اما راه دور به بهونه دلتنگی میاد میمونه 😣

والا من خیلیا رو دیدم نزدیک بودن بازم مادرشوهر خواهرشوهر دوسه روز میموندن بعد میرفتن خونشون کلن زند ...

😂نه من مادر شوهر(آیندم)شوهرشو ول نمیکنه تنها هیچوقت جایی نمیمونه همین یدونه دخترو داره ولی دختره ول هست هرجا پایه داشته باشه میمونه رابطشون هم با داداشش عالیه مطمئنم برم راه دور از خوشحالی بال در میاره که بیاد بمونه خوش بگذرونه:/ 

قبول که کردم اما نمی‌دونیم کجا زندگی کنیم 

همون جنوب انتخاب کنید 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
اره خب منم دوس دارم ..اگر برم اونجا تنها میشم اما بخاطر حقوقش می‌خوایم بریم خودمم شاغل میشم...تنها ت ...

اگر رفت و امد مهمون یا موندنشون اونجا طوری اذیتت میکنه که دیگه اون حقوق به چشمت نمیاد خب قیدش رو بزن.... البته شاید هم‌ نیومدن این روزا خیلی کسی جایی نمیمونه اما اگر مطمئنی که میان و چتدین روز  میمونن خب نرو حقوقت هم باید خرج مهمون کنی ....

اگر رفت و امد مهمون یا موندنشون اونجا طوری اذیتت میکنه که دیگه اون حقوق به چشمت نمیاد خب قیدش رو بزن ...

نه خب انقد اذیتم نمیکنه من عاشق رفت و آمد هستم همین الان هم مهمون میاد سعی میکنم بهترین پذیرایی رو‌ داشته باشیم.اما راه دور رو دیدم که چطور میرن میمونن و هزار جور توقع هم دارن از طرف مخصوصا جنوب که به بهونه دریا و مسافرت میرن میمونن.حالا از فامیل و اقوام بگذره خواهر طرف بیشتر رو مخم هست چون آشنا هستیم و میشناسم اخلاقشو می‌دونم سواستفاده می‌کنه:/

نه خب انقد اذیتم نمیکنه من عاشق رفت و آمد هستم همین الان هم مهمون میاد سعی میکنم بهترین پذیرایی رو‌ ...

خی دیگه اگر اون کسی که اذیتت میکنه مدلش اینه که میاد و زیاد میمونه نرو مجبوری اوقات خودت رو تلخ کنی

خی دیگه اگر اون کسی که اذیتت میکنه مدلش اینه که میاد و زیاد میمونه نرو مجبوری اوقات خودت رو تلخ کنی

آره دیگه یا باید نرم یا حقوق بیشتر رو ترجیح بدم:)