2777
2789
عنوان

دل درد قبل از مدفوع کودک ۲ ساله؟

282 بازدید | 10 پست

سلام سال نوتون مبارک

دختر ۲۷ماهشه چند روز قبل مدفوع دل درد میگیره دوبارم دکتر متخصص اطفال بردم میگن بخاطر یبوسته مدفوعشم نرمه داروی یبوستم دادم اما باز دل درد داره قبل مدفوع کردن یا باد میخواد بیاد بیرون درد میگیره

نمیدونید دلیش چیه

خیلی نگرانم هیچکدوم دکترا متوجه نشدن مشکل چیه

عزیزم روده تحریک پذیر داره اگه بعدازدفع بهترمیشه مایعات بین غذاکلاحذف بشه،آب ناشتا حذف بشه

اتفاقا تا از خواب بیدار میشه اب میخوره بین غذاهم میخوره

ول تو این سن استرسی نداره که روده تحریک پذیر باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تا از خواب بیدار میشه اب میخوره بین غذاهم میخوره ول تو این سن استرسی نداره که روده تحریک پذی ...

عزیزم ربطی به استرس نداره،دخترمنم مثل دخترشمابود

سس نخوره،نوشابه ومایعات گازدارنخوره

عزیزم ربطی به استرس نداره،دخترمنم مثل دخترشمابود سس نخوره،نوشابه ومایعات گازدارنخوره

اخه خودم دارم دکتر میگفت زیر ۵ سال با اسهال و بدون درده ولی این اسهالم نداره نمیدونم انقد استرس دارم این عیدی از بس هله خورده اینجوری شد همش نگرانم

اخه خودم دارم دکتر میگفت زیر ۵ سال با اسهال و بدون درده ولی این اسهالم نداره نمیدونم انقد استرس دارم ...

عزیزم نگران نباش یه مدت آب بین غذاوآب ناشتاروحذف کن ببین بهتر میشه؛اشتهاش خوبه؟

عزیزم ربطی به استرس نداره،دخترمنم مثل دخترشمابود سس نخوره،نوشابه ومایعات گازدارنخوره

سلام بردم شیراز پروفسوردهقانی فوق تخصص گوارشه گفت اگه با مدفوع دردشم خوب میشه اصلا جای نگرانی نیست ای بی اس هم نیست واسه یبوستش دارو داد

باز شماهم میخوای بچتون یه گوارش اطفال دیگه هم ببر