2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم

67 بازدید | 8 پست

بچه ها تو سرم پررر از افکار ناخواستس که عصبیم میکنن حتی یه ثانیه نمیتونم تمرکز کنم جسمی وروحی خستم مغزم کاملا قفل شده دلم میخوادجیغ بزنم هیییچ جوره خالی نمیشم 

چیکا کنم که خالی شه یکم از عصبانیتم؟🥹

چی حال تو خوب میکنه؟ 

برو. طبیعت 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی از راهنماییت عزیزم اما متاسفانه هیچکی نیست ببرتم🥲

خودت برو

ی جا خوندم بری طبیعت کفش تو در بیاری پاتو بذاری زمین انرژی منفی تو طبیعت میگیره

هر فکری میاد سرت موقعیتتو عوض کن

یا ی کِِش بنداز دور دستت فکر منفی اومد کشو بکش ب خودت بیای یا اینکه بنویس بعد همرو بسوزون 

این راهکار ها مفید 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
مررررسی دختر💐💙

یادتم باشه تهش هیچی نیست و اینکه نگرانی هیچ چیز رو عوض نمیکنه... 

بیخیال باش