2777
2789
عنوان

فشار درسی. روحی 😔😔😔

554 بازدید | 39 پست

سلام. توروخدا راهنمایی گنید‌چندماهه کلنجارم‌نمیتونم به نتیجه برسم. ارشد دانشگاه فردوسی میخونمم رشته اش تا دکترا هم‌بازار کار نداره.‌براهمین.رفتم‌پیام نور آموزش ابتدایی ثبت نام کردم الان‌هم‌زمان تو دوتودانشگاه میخونم ولی ازبابت ارشد خیلی فشار رومه خیلی بیش ازحد.چون‌همش مقاله‌میخوان.ولی بازارکار اموزش ابتدایی.‌بهتره به نظرتون چیکارکنم ارشد رو بیخیال شم. اموزش ابتدایی بخونم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای ارشد میخونی؟ خوب اگه واقعا میدونی کار نداره انصراف بده

جغرافیا روستایی  واقعا علاقه دارم‌به جغرافیا ولی خیلی توفشارم.‌بابت انصرافم هزینه میگیرین ترمی ۱۲

منم رشتم علوم تربیتی پیام نوره ولی میخوام انصراف بدم چون هیچ آینده ای نداره 

من از اقواممون تو آموزش پرورشه.‌تا ۱۴۰۶ خیلی نیرو میخان‌ امسالم‌دفترچه اومد خیلی میخاستن‌

جغرافیا روستایی  واقعا علاقه دارم‌به جغرافیا ولی خیلی توفشارم.‌بابت انصرافم هزینه میگیرین ترمی ...

پس دیگه مجبوری تمومش کنی. از اون یکی رشته مرخصی بگیر این یکی رو سریع جمع کت.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.