2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شمع انرژی خوبی داره  اما خب چوب جادویی نیست معجزه کنه  در کنار تلاش و کاری که انجام ...

عزیز دل، شمع یک مقدار پارافین هست که اگر روشن اش کنین نور و گرما تولید می‌کنه، همین! 

اگر انرژی از خودش خارج می‌کنه تبدیل میشه به نور و گرما، 

نه به پالس و انرژی مثبت ! 

اصلا موضوع پالس هیچ ربطی به شمع نداره

هیچ انرژی مثبتی وجود نداره 

نمیدونم چرا انقدر اصرار دارین فیزیک رو با این چرندیات قاطی کنین.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
جذب فرد مورد علاقم خیلی دوستش دارم🥺

ببین برای مسائل عاشقانه شمع تک روشن نکن همیشه جفت باشه 

رنگ صورتی خیلی بهتره و اگر اتاقت جهت جنوب غربی خونه است چه بهتر اگر نیست توی اتاقت جهت جنوب غربی روشن کن چون این جهت برای روابط دو نفره هست 

از خدا بخواه اگر صلاح و مصلحت تو در ازدواج با این فرد هست شما رو به هم برسونه

عزیز دل، شمع یک مقدار پارافین هست که اگر روشن اش کنین نور و گرما تولید می‌کنه، همین!  اگر انرژ ...

وا اگر اینجوری بخواهیم حرف بزنیم که خدایی هم وجود نداره چون از نظر فیزیک نمیتونیم اثباطش کنیم 

وا اگر اینجوری بخواهیم حرف بزنیم که خدایی هم وجود نداره چون از نظر فیزیک نمیتونیم اثباطش کنیم 

سلام عزیزم.وقت بخیر.

ببخشید برای رزق و روزی و درست شدن شغل نامزدم چه شمعی میشه روشن کرد؟ کلا بستگی افتاده تو زندگیمون.😔

تو مبین اندر درختی یا به چاه.تو مرا بین که منم مفتاح راه.
سلام عزیزم.وقت بخیر. ببخشید برای رزق و روزی و درست شدن شغل نامزدم چه شمعی میشه روشن کرد؟ کلا بستگی ...

برای شغل نمیدونم چه رنگ شمعی خوبه فقط جهتشو میدونم جنوب شرقی هست یه ختمی هست خیلی کارگشاست صبر کن پیداش کنم

ممنونم عزیزم.میشه پیج بهاره شریفی رو آدرسشو برام بذارید ؟ هر چی سرچ میکنم نمیاد.

تو تاپیک گوی شیشه ای در موردش حرف زده بودین.

تو مبین اندر درختی یا به چاه.تو مرا بین که منم مفتاح راه.