2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددی😐 اون دختره خودتی؟ ببین اگه به من اینو میگفتن مث موشک درمیرفتم

من از خنده پاره میشدم 

ما تو اکیپمون اونی که خیلی گنگش بالاست و پشت همه وایمیسته و رو همه غیرت داره رو میگیم ددی نمیدونستم مدل جدیدشم اومده😂😭😔🤟🏻

:)
اسم این فانتزی رو میدونین؟

لیتل ددی چیزی نیست اون پسر فقط دوص داره ا ن دختر براش لوس کنه اینه بچع ها بشع و ب پسرع تکیع کنه و پسره هم عزش مراقبت کنه و نازش کنع بحش محبت کنه من خودم این فانتزی رو دارم منتها برعکس ۱۸سالمه اما دوص دارم ی پسر داشتع باشم ۱۶سالش باشع و همین کارارو باهاش انجام بدم

این عادیه،ببینین گراش های مختلفی هست. (سوئیچ،مستر،میسترس و ...) این رابطه های غیر عادی بهش میگن بی دی اس ام. که ددی و بیبی یا لیتل هم جزو بی دی اس امه، ددی ها دوست دارن برای لیتلشون عروسک و خوراکی بخرن،نازشو بکشن، پوشکشون کنن،بهشون شیشه شیر بدن و خلاصه با لیتلشون مثل دخترشون رفتار کنن،بعضی اوقات هم اگه کار بدی کرده باشه تنبیهشون میکنن.

بیبی ها یا لیتل ها هم از اینکه مثل کوچولو ها باهاشون رفتار بشه خوششون میاد و همینطور از پت شدن خوششون میاد.(گربه شدن و میو میو کردن و...) بی دی اس ام با شوگر ددی کلی فرق داره . هرکسی با هر سنی میتونه این گرایش رو داشته باشه:)))