2777
2789
عنوان

مهموني كه خونمونه😞

3054 بازدید | 81 پست

ما بعد عروسي اومديم يه شهر ديگه براي كار شوهرم ..راه دوريم.. حالا پسر خاله شوهرم تقريبا پنج روز ميشه اومده خونه ما كه دنبال خونه و كار بگرده و اصلا معلوم نيست تا كي بمونه واقعا دارم اذيت ميشم ... از اينكه براي افطار و سحري بياد خونه امون اذيت نميشم بزار هر روزم بياد ولييي اينكه خونمون ميمونه اذيتم ميكنه 😭 نه با شوهرم راحت ميتونم حرف بزنم نه خودم راحت باشم 

يكي از اقوام ديگه شوهرم هم اينجاست يه اقاست مجرده و تنها زندگي ميكنه ولي نميدونم حاضر نيست بره پيش اون بمونه كه ما راحت باشيم.. به هر حال من يه زنم و با شوهرم خونه ام اگه شوهرم تنها بود يچيزي كاش بعضيا يكم فكر ميكردن به اين چيزا ... بخدا چند روز لباساش تو چمدون بود بيرون نمياورد گفتم خب حتما زود ميخواد بره ديروز اومد گفت لباسام كجا بزارم ديگه شوهرم يه كمد براش خالي كرد😒😞 شوهرمم تو رودبايستي هست اخه با پسر خاله اشم يجورايي قبلا خيلي صميمي بودنو دوستن وقتي هم بهش مبگم من اذبتم ميگه منم ميدونم ولي واقعا نميدونم چيكار كنمو بايد صبر كنيم😣

شما جاي من بودين چجور تحمل ميكردين ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نمکدون بردار تو کفشش نمک بریز نیت کن بره تجربه شده اس فقط کم بریز که معلوم نشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

شوهرت به مادرش بگه به خواهرش بگه پسرشو جمع کنه، یجوری از طرف خودش بگه

زن جوان خوبیت نداره پسر مجرد نامحرم بیاد بمونه این همه روز

بره خونه اون پسره که مثل خودش مجرده 

چقدر مردم بی فکر شدن 

وای خدا

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چون گفتی شما باشی چکار میکنی

من باشم تحمل میکنم چون اینجوری بار اومدم تحمل سختی زیاد رو دارم

شده مهمون اومده ۲ ماه مونده خونم تحمل کردم با این حال ک از اون مهمون متنفر بودم

این آقا از روی ناچاری اومده خونه شما دنبال کار .

مطمئن باش زود میره.من کامل حق رو ب شما میدم حق داری اذیت میشی 

ولی یکم تحمل کن دعا کن ایشالا رگزود گار گیرش بیاد

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

یکم بیشتر صبر کن عزیزم زشته بخوای دعوا کنی یا نشون بدی که مهمون ناخواسته س. اگه تادوهفته طول کشید میتونی ابراز کنی چون انموقع بیشتر از حد معمول مونده . بالاخره راهش دوره شاید خونه اون اقا راحت نیس واقعا وخونه شما احساس راحتی میکنه که تو این مدت بمونه.. نمیدونی شایدم خودش مجبوره واحساس خجالت میکنه

I'll have a hard days but let we just do it.