2777
2789
عنوان

هزینه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 41 پست
بهش فرست دادی؟ببین من بارها به شوهرم فرست دادم اما درست نشد دقیقا همین هایی گفتی اینم بود ،اما من ال ...

به اندازه موهای سرم بهش فرصت دادم درست نشد بعد زایمانم که بدترم شد شوهرم منو دوست نداره خودشم نمیخاد منم نمیخام

شما بچه داری؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
عزیزم مگه شما هزینه طلاق و باید بدی ؟؟؟ معمولا مرد میده

اون نمیده تو این دو ماه نه اقدامی کرده نه زنگ و پیامی داده 

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس بد دل دست بزن دار کینه شتری داره بچه مامانی منو کلفت خودش میدید و از همه مهمتر مسئولیت اشتباهشو گردن نمیگیره و منو همش مقصر میبینه و...   منم یه پسر ۵ ساله دارم حزانت تا ۷ با منه اما میخوام بچه مو کامل ازش بگیرم .خدایا خودت کمکم کن بتونم از پس این عوضی ها بر بیام

به اندازه موهای سرم بهش فرصت دادم درست نشد بعد زایمانم که بدترم شد شوهرم منو دوست نداره خودشم نمیخاد ...

ببین بعضی وقتا باید بری دیگه راهی جز جدایی نیست ،باور کن خودمم مثل تو خیلی جنگیدم ولی اصلا تلاشی از اون از خدا بیخبر ندیدم که هیچ بدتر هار میشد میوفتاد به جونم

ببین بعضی وقتا باید بری دیگه راهی جز جدایی نیست ،باور کن خودمم مثل تو خیلی جنگیدم ولی اصلا تلاشی از ...

من اصلا نمیخام دیگه برگردم کجا باید برم اولش؟

خسیس بد دل دست بزن دار کینه شتری داره بچه مامانی منو کلفت خودش میدید و از همه مهمتر مسئولیت اشتباهشو ...

انشاالله که بتونی پسرتو بگیری 

منم حضانت دایم پسرمو میخام

ان شا الله به ارامش برسی عزیزم کاملا درکت میکنم ،همش به زندگی دیگران که نگاه میکنم پیش خودم میگم یعنی همه زندگی ها اینجوریه؟یا من فقط اینقدر بدبختم،بعدش به حال خودمو پسرم زار میزنم ،چرا نخواست این زندگیو درست کنه چرا منو بدبخت کرد و کلی سوال دیگه 

میخام همه‌چیزو ببخشم پسرمو بگیرم

اول برو محضر ازش وکالت در طلاق بگیر و بعدش اقدام برای طلاق توافقی کن 

هزینه دادخواست طلاق حدود ۲۰۰ تومنه ثبت طلاق ۱ میلیون تومن 

اما اگه بخوای دادگاه بری و دادخواست بدی اینا خوب قضیه فرق میکنه نفقه جاریه دادخواستش ۲۰۰ تومنه نفقه معوفه بسته به میزانی که درخواست کردی هزینه مشخص میشه مثلا اگه ۸۰ میلیون نفقه معوقه بخوای ۳ و نبم هزینه دادرسیست هست و کمتر بخوای هزبنه دادرسیت کمتر 

براب مهریه که درخواستهات از طریق محضر میدی هر درخواست حدود ۵۰ تومن تقاضا صدور اجراییه مهریه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن 

ضمنا نفقه هات کارشناسی دارهه که ازت ۵۰۰ میگیرن 

ولی شما مسیر از اخر داری میری اول اگه توافق میکنه محضری که هیچ وگرنه مجبوری همه مسیرا بری تا بیاد طلاقت بدهه

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
اول برو محضر ازش وکالت در طلاق بگیر و بعدش اقدام برای طلاق توافقی کن  هزینه دادخواست طلاق حدود ...

تازه به اینم باید توجه کنه که تو این مراکز اصلا با زنایی درخواست طلاق دارن محل نمیشه و گاها کارشونو عقب میندازن

اول برو محضر ازش وکالت در طلاق بگیر و بعدش اقدام برای طلاق توافقی کن  هزینه دادخواست طلاق حدود ...

یادم رفت این بگم هزینه مشاوره طلاق شما ۴۵۰ تومنه و هزینه مشاوره نفقه ۲۵۰ تومن 

دادگستری و دادگاه هایی که من قبلا رفتم همش کارمو عقب مینداختن ،دیگه وکیل گرفتم راحت شدم 

درسته .مراجعین اطلاعات ندارن برخورد بدی میشه باهاشون.

تو دادگاه خانواده این موضوع بیشتر هست

انشاالله که بتونی پسرتو بگیری  منم حضانت دایم پسرمو میخام

یادت باشه وقتی داری حزانتو ازش میگیری حتا وکالت پسرتم ازش بگیری وگرنه برای هر بار مدرسه ثبت نام کردنش و... خیلی چیزای دیگه باید به باباش زنگ بزنی و با اجازه اون هست