من میخام جدا شم نمیتونم وکیل بگیرم هزینه کارای طلاق چقدر میشه حدودی
ممنونم از تک تک دوستان عزیز بابت پاسخگویی🌹🌹🌹
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل من منم فردا میرم درخواست طلاق توافقی انجام بدم
کجا باید برم میشه راهنماییم کنید من شماره ثنا هم ندارم
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
خب پس پروسه طولانی داره ! برای طلاق باید دلیل داشته باشی .نداشته باشی دادگاه قبول نمیکنه . اول از همه باید درخواست نفقه کنی ک اونم اکثر مردا قبول نمیکنن . قبول نکنه حتی یکماهم نده حکم زندان داره ۶ ماه نده میتونی درخواست طلاق بدی ..
🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
خب پس پروسه طولانی داره ! برای طلاق باید دلیل داشته باشی .نداشته باشی دادگاه قبول نمیکنه . اول از هم ...
عزیزم من فک نمیکنم بدون دلیل کسی جدا بشه قطعا آدم ب تهش میرسه که میخاد جدا شه
عزیزم من فک نمیکنم بدون دلیل کسی جدا بشه قطعا آدم ب تهش میرسه که میخاد جدا شه
متوجه حرفم نشدی !! نمیگم چرا میخوای جدا بشی !!!! میگم دادگاه ازت دلیل دادگاه پسند میخواد ! حتی بخاطر خیانتم حق طلاق نداری متاسفانه ! بگی خرجی نمیده میگم نفقه درخواست کن . مگه اینکه ۱ حق طلاق داشته باشی ۲ طرف مقابل نتونه هیچوقت بچه دار بشه و اونم با تایید پزشک و مدارک بیمارستان .. در غیر اینصورت دادگاه بهت حق نمیده . من صرفا جهت اطلاع بهت گفتم .وگرن منظورم چیز دیگه ای نبود
🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )