2777
2789
عنوان

بیایین قلبم له شده از درد..

2312 بازدید | 69 پست

یه چیز بگین بخندم‌خیلی خنده دار باشه.سوتی یا جوک.هرچیییییی🥲🥲🥲😁😂😍💔💔💔💔😊😊😊🙂🙂🙂🙂😂

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

چرا گلی ؟

چی شده

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

یه جوری درباره دونه های انار میگن :

بانظم و ترتیب یکجا نشستن

انگار دانه های ذرت با شلوار کردی تو کوچه ولن

😂😂😁

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری درباره دونه های انار میگن : بانظم و ترتیب یکجا نشستن انگار دانه های ذرت ...

آخییییششششش خیلی باحال بود.تا الانم نشنیده بودم اینو.😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁

آخیییش قلبم یکم دردش کمتر شد،حالم خوب شد یکم.

دستت درد نکنه خدا دلتو شاد کنه.🥲🙂😘😊🙂😍😂😂😁🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤

آخییییششششش حیلی باحال بود.تا الانم نشنیده بودم اینو.😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁 آخ ...

عزیزمی☺خواهش میکنم😁

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
دلم کشیده واست  چند تا عکس طنز بزارم❤😅              ...

واای خیلی خنده دار بودنننننن😊😁😂😂😁😍😍😍❤🥰🥰🥰😁😁

ممنونمممم دستت درد نکنه،کلی خندیدم،خدا دلتو شاد کنه🙂😘🥲🥲🥰❤❤😍😊😁

پدره به پسرش میگه برو کتاب مداحیم بیار پسره پیدا نمیکنه کتاب خیاطی مامانش میبره باباهه میره مسجد میگه هر چی میگم بگید یا ابلفضل میگه دور کمر اکرم خانوم یه متره همه میگن یا ابلفضللببل

واای خیلی خنده دار بودنننننن😊😁😂😂😁😍😍😍❤🥰🥰🥰😁😁 ممنونمممم دستت درد نکنه،کلی خندیدم،خدا دلتو ...

خواهش میکنم خوشگل خانوم.🥰🥰😍زندگی و سخت نگیر همش مثل یه کتاب قصه س . خوب و بد میگذره و تموم میشه😇❤💙💚

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱