2777
2789
معرفی کلی خودتون دوتا.  درمورد شغلش ممکنه بگه. اگه ابهامی بود بپرس.  درمورد پول درامد سر ...

یعنی اصلا در مورد اینکه خونه یا ماشین شخصی داره چیزی نپرسم؟ نپرسم مثلا بعد از ازدواج قراره کجا زندگی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوگرافی 

اهدافش برای آینده

عقاید دینی مثلا نماز روزه خمس زکات غسل و ...

از همسرش چه انتظاراتی داره

شغلش را در آینده چطور میبینه 

بعد از ازدواج ارتباطش با خانوادش در چه حده

اگر جواب اینا به شما نزدیک بود بگید بیان خواستگاری تو خونه که سوالات اساسی تر و ریز تری بپرسید 

.

به رفتارش نگاه کن چقدر به خانوادش احترام میگذاره چطوری صحبت میکنه حالت دستاش و نشستنش 

پول پرداخت کردنش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میزان درآمد هدف آینده  آزادی  سفر و مهمونی  خانواده ها  و چیزایی که برای خو ...

تا اونم بگه به به عجب دختر پول پرستي . اولين چيزي كه پرسيد در مورد پول بود . بايد اول از اخلاق و شخصبت شروع كنه كم كم بحث به پول هم ميكشه . همون اول بگه كه خيلي بده . 

ببخشید ی سوال من خیلی خجالتیم کسیو پیشنهاد بدن زود از خجالت میگم ن دوس دارم بدون اگ پسری بهم پیشنهاد ...

خب اول ببین هدفت چیه؟ اکه هدفت ازدواج هست

بر فرض اگه پسری اومد گفت من از شما خوشم اومده

باید بگید نظر لطفتونه.  و وقتی گفت موافقی با هم دوست بشیم بگو من حقیقتا اهل دوستی نیستم و دوست دارم اکه با فردی آشنا بشم هدفش جدی باشه و کسی باشه که با هم یک عمر بگذرونیم .

اگه بر فرض یک واسط بهت کسی رو پیشنهاد کرد 

خجالت نکش و بپرس که کی هست. یعنی از طرف بپرس که مشخصات پسر کیه و چیه؟ و اگه طبق معیارهای بود بگو مثلا تا دو روز دیگه بهتون خبر میدم که بهشون خبر بدید که موافقم یا نه

اهان مرسی بعد اگ پسر مستقیم بهت بگ چ میگی

بازم میگم ترجیح میدم اول طی یکی دوتا قرار خارج از محیط منزل همو ببینیم اگه به نتیجه رسیدیم ( منظورم اینه که اگه از هم خوشمون اومد) دیگه برای آشنایی دو تا خانواده با هم برنامه میزاریم

ببخشید ی سوال من خیلی خجالتیم کسیو پیشنهاد بدن زود از خجالت میگم ن دوس دارم بدون اگ پسری بهم پیشنهاد ...

اگر کسی بهت پیشنهاد داد بگو این شماره مادرم باهاش تماس بگیرید

و اگر پسری بهم‌پیشنهاد بده دوستی باشه که درجا رد میکنم و جوابشو نمیدم 

برای ازدواج باشه بازم میگم بگید مادرتون با مادرم تماس بگیره قرار بیرون تنظیم کنن 

خیلی هم با کلاس و شیک و خانواده دار

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

صبرو حوصلش،از لحاظ مذهبی وحجاب،وضعیت اقتصادی وتحصیلات،کارشون،دوستاش وتفریحاتش، به رفتارش نگاه میکنم ادم جو گیری نباشه،دوست اجتماعی وهمکار ودوست دختر اهلش بوده یا نه ورابطش تا چه حد بوده تا مرحله ازدواج بوده یا نه اهل ورزش ومسافرت وکار هست یا نه؟میزان اهمیتش به زن بیشترظاهریه یا اخلاقی مثلا وفاداری وپاکی زن، رابطش با خانوادش ومیزان استقلالش منظور بچه ننه نباشه وتودتصمیم گیری مستقل هست یا نه؟

یعنی اصلا در مورد اینکه خونه یا ماشین شخصی داره چیزی نپرسم؟ نپرسم مثلا بعد از ازدواج قراره کجا زندگی ...

ببین این چیزا برای جلسه اول زوده.  و پسرها زده میشن و عقب میکشن. 

خودش رو بشناس بعد اقتصاد و خونه و فلان رو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401