2777
2789

من هفته بعد باید برم اکو قلب جنین 

از همین الان استرس دارم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراگفتن بایدبرین؟ماله من مشکل قلبی مادرزادی داشت🤦🏻‍♀️

سابقه مشکلات مادرزادی تو خانوادمون هست

خودم فشار خون دارم

هفته ۱۵ هم یه حمله قلبی داشتم که تا سه ماه دارو مصرف کنم😑

چندهفته ای شما؟؟

کاش با چندتا دکتر مشورت کنی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سابقه مشکلات مادرزادی تو خانوادمون هست خودم فشار خون دارم هفته ۱۵ هم یه حمله قلبی داشتم که تا سه م ...

۱۸هفته مشورت کردم همشون میگن بایدسقط بشه😢چون یکی دوتانیست مشکل قلبش

۱۸هفته مشورت کردم همشون میگن بایدسقط بشه😢چون یکی دوتانیست مشکل قلبش

عزیزم😭

من نمیدونم مشکل شما چیه، ولی ان‌شاالله راه‌حل داشته باشه 

من دوتا داداشام قلبشون مشکل داشت، یکیشون ۱۲ سالگی عمل کرد، یکیشون نکرد

پسرعموم از بدو تولد تا یک سالگی سه تا عمل کرد، الان خداروشکر ۶ سالشه 

دختر دایی همسرم هم دو سالگی عمل کرد، الان خودش بچه داره

امیدت به خدا باشه، هرچی خیره برات پیش بیاد🌸