2777
2789
عنوان

اتفاقی که زندگی من عوض کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 26 پست

اتفاقا یه فیلم کره ای هم که جومونگ توش بازی میکنه

جومونگ کور میشه از تومور، قبلش با دوس دخترش کات میکنه و اتفاقا تو عروسی دوس دخترشم شرکت میکنه با همون کوری👌🏼

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم از خواستش دست بکشم نمی خواست یک عمر غم .‌‌‌‌‌و اندوه بجا بزاره 

پسر فکر کرده الان فردین بازی در آورده ولی با همون کات کردن بی خود و بی دلیل حس حقارت و طرد شدگی تو قلب اون دختر کاشته اونو نسبت به عشق بی اعتماد کرده 

حس از دست دادن و مرگ کسی که عاشقش هستی خیلی بهتر از حس نخواسته شدن و دوست نداشته شدن هست

به نظرم به دوستت بگو چون تاعمر داره این خاطره کات کردنش توذهنش هست وازارش میده دلیلشوبدونه خیلی راحت ...

نه الان کلا فراموشش کرده رل زده زندگی شادی داره. بگی شاید بسختی بیاد بیاره 

پسر فکر کرده الان فردین بازی در آورده ولی با همون کات کردن بی خود و بی دلیل حس حقارت و طرد شدگی تو ق ...

بنظرم الان منم نمی تونم اگه مریض شدم به همسرم بگم. فرار می کنم یجای دور تا در تنهایی بمیرم و اون بجای هم تنفری جزیی از من به یاد داشته باشه . نمی تونم غم زده بودنش تحمل کنم شما می تونید ؟

بنظرم الان منم نمی تونم اگه مریض شدم به همسرم بگم. فرار می کنم یجای دور تا در تنهایی بمیرم و اون بجا ...

نباید جای کسی تصمیم گرفت، شما اگر بفهمی همسرت بیمار تنهاش میزاری یا کنارش میمونی

بعدش هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزند نیست وقتی یک‌ مادر میتونه مرگ فرزندش رو دوام بیاره و بعدش زندگی کنه قطعا همسر هم میتونه

عشق یعنی کنار هم بودن تو سختی ها اگر در سخنی مشکلات کنار هم نباشن پس عشق نیست

کار اشتباهی کردی باید به دوست دخترش میگفتی چون بودن اون دختر کنارش میتونست یک انگیزه باشه براش در ضم ...

عزیز این به این فکر میکرده که خوب میشه و میشه مال خودم.حالا که دوستمو رد کرد.