2777
2789
عنوان

بچه ها به لحظه میشه بیاین🙏

70 بازدید | 20 پست

بچه ها من یکیو دوسدارم و میخام ازدواج کنم باهاش اونم همینطور حتا خیلی خانواده خوبی دارن اما مادرم راضی نمیشه بخاطر اینکه شرایط مالیش کمتر از ماعه و اینک افغانه خیلی تحقیر کرد و کم دونستش خیلی ناراحتم و استرس زیاد دارم چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا خیلی دوس داریم همدیگه رو مگه اونا آخه آدم نیستن🥺

آدمن ولی ازدواج الکی نیست که باید همه جوانب و سنجید باید ببینی میتونی با یه فرهنگ دیگه زندگی کنی .می‌دونی که سخته .ولی بازم خودت می دونی اونوقت مردم اگه دست دراز کردن گفتن عه شوهرش افغانه بدونی باید چی بگی نه سرسری فقط چون عاشقی ازدواج کنی

به حرف مادرت گوش بده  دو روز دیگه که هورمون هاتون فرو کش کنه میفهمی چی اشتباهی کردی  پول ...

مگ تا کی زنده ایم فکر پول باشیم من واقن خیلی دوسش دارم نمیتونم جز اون به کس دیگ ای فک کنم

من ۱۸ اون ۲۲ آخه چرا مگه هممون آدم نیستیم همش سرکوفتشو میزنه بهم🥺

وای خدا هنوز دوران بلوغه احساسیته هم تو هم اون پسر . تا الان موقع درس خوندنته برای کنکور دغدغه  ت باید کنکور دانشگاه باشه تو این سن نکن مادر

مگ تا کی زنده ایم فکر پول باشیم من واقن خیلی دوسش دارم نمیتونم جز اون به کس دیگ ای فک کنم

اینم بگو تا کی زنده هستی که بخوای حسرت دست بقیه رو بخوری و پول نداشته باشی اون چیزی که میخوای بخری 

سوپر مارکت پول میخاد 

بیمارستان پول میخاد 

بازار رفتن و لباس و وسیله خونه گرفتن پول میخاد 

•[ محکوم به خوشبختی ]•
آدمن ولی ازدواج الکی نیست که باید همه جوانب و سنجید باید ببینی میتونی با یه فرهنگ دیگه زندگی کنی .می ...

خب منم درد اینه هچکس قبولش نداره جواب بقیه رو چی بدم با مسخره کردنشون میدونم میشکنم ولی من میخام پاش وایسیم🥺

وای وای اینا چیه تو گوشت خونده هرکس بوده تنها پولو نمی‌گم دختر فرهنگ خونواده همه چی این انتخاب میلنگه

وای خدا هنوز دوران بلوغه احساسیته هم تو هم اون پسر . تا الان موقع درس خوندنته برای کنکور دغدغه  ...

خب شما چرا باور نمیکنین که میخامش من خب فکر همچیو کردم میدونم وقت این چیزا نیس اما حسمو خدا میدونه فقد حالا من واقعن چیکار کنم

خب منم درد اینه هچکس قبولش نداره جواب بقیه رو چی بدم با مسخره کردنشون میدونم میشکنم ولی من میخام پاش ...

فکر کن من خواهرت.دختر اشتباه نکن عشق تو این سن پوچه آینده تو با یه انتخاب نادرست خراب نکن لطفا.اشتباه خانواده هم هست دختر تواین سن عشقو داره بیرون ازخونه تجربه میکنه

اینم بگو تا کی زنده هستی که بخوای حسرت دست بقیه رو بخوری و پول نداشته باشی اون چیزی که میخوای بخری&n ...

خب درسته حق با توعه ولی گشنه نمیمونم ینی اینک فق خرج مراسم بالاس ماشین و خونه ای ک مال خودت باشه