بچه ها من یکیو دوسدارم و میخام ازدواج کنم باهاش اونم همینطور حتا خیلی خانواده خوبی دارن اما مادرم راضی نمیشه بخاطر اینکه شرایط مالیش کمتر از ماعه و اینک افغانه خیلی تحقیر کرد و کم دونستش خیلی ناراحتم و استرس زیاد دارم چیکار کنم بنظرتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون واقعا خیلی دوس داریم همدیگه رو مگه اونا آخه آدم نیستن🥺
آدمن ولی ازدواج الکی نیست که باید همه جوانب و سنجید باید ببینی میتونی با یه فرهنگ دیگه زندگی کنی .میدونی که سخته .ولی بازم خودت می دونی اونوقت مردم اگه دست دراز کردن گفتن عه شوهرش افغانه بدونی باید چی بگی نه سرسری فقط چون عاشقی ازدواج کنی
خب منم درد اینه هچکس قبولش نداره جواب بقیه رو چی بدم با مسخره کردنشون میدونم میشکنم ولی من میخام پاش ...
فکر کن من خواهرت.دختر اشتباه نکن عشق تو این سن پوچه آینده تو با یه انتخاب نادرست خراب نکن لطفا.اشتباه خانواده هم هست دختر تواین سن عشقو داره بیرون ازخونه تجربه میکنه