2777
2789
عنوان

تغییر رشته بدم یا ن؟؟

465 بازدید | 17 پست

سلام.سال نو مبارک. 

من لیسانس حسابداری دارم. میخوام فوق بخونم؛ بین دوتا رشته حسابداری و ترجمه موندم.

کسی در مورد رشته مترجمی زبان اطلاع داره؟ میشه راحت استاد دانشگاه شد؟مترجمی بخونم پشیمون می‌شم ب نظرتون؟ کسی می‌دونه درآمد ترجمه چقدره؟ مثلا من بخوام کتاب رمان کودک و نوجوان ترجمه کنم و مدرک تحصیلی ترجمه روهم ندارم چه مراحلی رو باید طی کنم؟

ادبیات بخونم بهتره یا ترجمه؟

با لیسانس حسابداری می‌تونم کار کنم و درآمد خوبی داشته باشم. یعنی عملا نیازی به ارشد ندارم. چون به پوزیشن استاد دانشگاهی علاقه دارم، قصد ادامه تحصیل تا دکترا دارم.

در مورد شخصیت و ترجیحات شخصی خودم هم، درونگرام و علاقه زیادی ندارم کار پر استرسی داشته باشم یا خیلی بیرون از خونه باشم.

نظرتون چیه تغییر رشته بدم به ترجمه یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترجمی رشته خوبی است و می تونید توی دارالترجمه مشغول کار بشید البته بشتر کارها رو توی خونه انجام می ...

سلام خیلی ممنون. شنیدم استاد دانشگاه تو این حیطه کمه و میشه اگر تا دکترا خوند، استاد دانشگاه شد، شما اطلاعی دارین این درسته یا نه؟

سلام خیلی ممنون. شنیدم استاد دانشگاه تو این حیطه کمه و میشه اگر تا دکترا خوند، استاد دانشگاه شد، شما ...

بله می تونید ادامه بدید داخل ایران و استاد هم بشیدولی از نظر درآمدی شاید بازار آزاد بهتر از دانشگاه باشه

کاربر آقا
بله می تونید ادامه بدید داخل ایران و استاد هم بشیدولی از نظر درآمدی شاید بازار آزاد بهتر از دانشگاه ...

خیلی ممنون. 

در کل خوندن این رشته رو توصیه می‌کنید؟

خیلی ممنون.  در کل خوندن این رشته رو توصیه می‌کنید؟

بله عالیه اگه نمی خواهید توی رشته خودتون ادامه بدهید مترجمی رشته تاپی است البته اگه من بودم شاید حسابداری رو ادامه میدادم و اونجا توی دانشگاه صاحب کرسی میشدم

کاربر آقا
بله عالیه اگه نمی خواهید توی رشته خودتون ادامه بدهید مترجمی رشته تاپی است البته اگه من بودم شاید حسا ...

به نظرم توی حسابداری استاد شدن خیلی سخت باشه. هرچند خیلیا علاقه ای به ادامه تحصیل تا دکترا ندارن چون تا الان به خوبی جذب بازار کار شده اند و ادامه تحصیل رو بی معنی می‌دونن؛ ولی هیچ وقت نمیشه بودن رقیب های قدر و قوی تو این رشته رو دست کم گرفت! و حس می‌کنم کارم به شدت سخت میشه و همین دلسردم می‌کنه.

به نظرم توی حسابداری استاد شدن خیلی سخت باشه. هرچند خیلیا علاقه ای به ادامه تحصیل تا دکترا ندارن چون ...

دوست من ارشد حسابداری داره و کارمند شرکت بیمه خصوصی است اونم مثل شما چون استخدام شده علاقه ای به ادامه تحصیل توی رشته خودش نداره

کاربر آقا
دوست من ارشد حسابداری داره و کارمند شرکت بیمه خصوصی است اونم مثل شما چون استخدام شده علاقه ای به ادا ...

اگه توی دانشگاه در رشته خودتون صاحب کرسی باشید خیلی قدرتمند تر هستیدتا کرسی زبان

کاربر آقا
دوست من ارشد حسابداری داره و کارمند شرکت بیمه خصوصی است اونم مثل شما چون استخدام شده علاقه ای به ادا ...

ایشون از شرایط کاریشون رضایت دارند؟

کار حسابداری کار خوبیه و درآمدشم به مرور بهتر میشه؛ ولی من استرسشو نمیخوام. از طرفی می‌گم لیسانسم نیازم رو رفع می‌کنه برای کار، بهتره یه چیز دیگه بخونم؛ بعد می‌گم نه اگر میخوای پیشرفت کنی باید تو رشته خودت ادامه تحصیل بدی! وگرنه هی از این شاخه به اون شاخه میشی و سردرگم

ایشون از شرایط کاریشون رضایت دارند؟ کار حسابداری کار خوبیه و درآمدشم به مرور بهتر میشه؛ ولی من استر ...

آره اون از کارش راضیه دیگه جا افتاده و کلا کارها توی دستشه ولی اونم مثل شما میگه با همین ارشد حسابداری کارش راه میفته ولی من بهش گفتم مسلما دکتری داشته باشی جایگاهت عوض میشه به نظر من شما هم اگه یه دکتر حسابدار صاحب کرسی دانشگاه باشید هم از نرمالی قوی تر میشید هم از نظر موقعیت اجتماعی و شغلی

کاربر آقا