2777
2789
عنوان

کیا امشب مهمون دارن غذا چی گذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 45 پست
من مهمون دارم . مرغ و قیمه گذاشتم با سالاد شیرازی و ماست و نوشابه .مامانم گفت ترشی و زیتون پرورده هم ...

زیتون با هر غذایی جوابه🤗

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کم نیست واقعا ولی یه فرنی بزار اگر افطار میان. جای به دسر خالیه

نه عزیزم روزه نیستن 

اگه افطار بود که آش رشته سبزی نون پنیر خرما بامیه حتما میزاشتم اما روزه نیستن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
ما مهمونیم نمیدونم چی تدارک دیده    

من اکثرا سفره ام رنگا رنگ و چند نوع غذا اگه گاهی سبک درست کنم مهمون آشنا باشه به زبون میاد که انتظار داشتم فلان چی مثلا بزاری 

حالا تو ام قبلا خونه این فامیل رفتی باید بدونی چقدر در چه حد تدارک می‌بینه 

اما واقعا با بچه کوچیک سخته من از ساعت ۱۲ ظهر تا الان یکسره دارم میپزم تازه خونه تمیز بود وسایل پذیرایی آماده بود 

من مهمون دارم . مرغ و قیمه گذاشتم با سالاد شیرازی و ماست و نوشابه .مامانم گفت ترشی و زیتون پرورده هم ...

مخلفات کنار سفره خیلی مهمه 

هم غذا بیشتر میچسبه 

هم سفره خوشگل تر میشه. 

هم اشتها آدم باز میشه 

کلا خوبه دیگه اگه تو خونه داری بزار حتما اگه نداری برات سخته همینم کافیه نوش جونشون

فرض کن هیچی تدارک ندیده باشه😜

نه بنده خدا همچین ادمی نیست 

چیزی نبود خودمون میریم فست فود

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
حالا ی زیتون و ترشی دیگه بذار خو😐

باشه 😂

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂