2777
2789
عنوان

کیا امشب مهمون دارن غذا چی گذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالاد ماکرونی میخاااااااااام😭😭

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بخدا اسرافه

اسراف نیست مگه دور ریخته میشه دوست عزیز 

میدونی وقتی میری خونه ی یکی خیلی تدارک می‌بیند انتظار پیش میاد قطعا 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بسه بابا چ خبره شما سبک بگیر ک خونشون رفتین اونام سبک بگیرن ما نهایتا دونوع غذا بذاریم با مخلفات اگه خیلیم با طرف صمیمی و قاطی شیم فقط ی غذا میذاریم ک بشه زود ب زود خونه هم بریم اگه چندنوع غذا باشه هزینه زیاد میشه و دیگه دیر ب دیر خونه هم میریم

اسراف نیست مگه دور ریخته میشه دوست عزیز  میدونی وقتی میری خونه ی یکی خیلی تدارک می‌بیند انتظار ...

اوک  

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بگو 

ببین اول پیاز سرخ میکنی خیلییییی کم سرخ کن اصلا نباید طلایی بشه بعد مرغ هایی ک تیکه تیکه کردی و سرخ میکنی و با یک حبه سیر بعد ک سرخ شدن میری سراغ سسش ۶ قاشق ماست ۳ قاشق مایونز و یک قاشق سرکه سفید و باهم قاطی میکنی میریزی توی مواد مرغ بعدش زعفرلن دم کرده و رو میریزی با هرچقدر ک میخوای سس فلفی تند سبز نمک و فلف همین (برای چهار نفره) 

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡

من مهمون دارم . مرغ و قیمه گذاشتم با سالاد شیرازی و ماست و نوشابه .مامانم گفت ترشی و زیتون پرورده هم داری بزار . ولی نمیخوام بزارم شلوغ کنم سفره رو . حالا به نظرتون بزارم یا نه؟

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂