2777
2789
عنوان

کمک میخام لطفاً (برای رابطه)

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 35 پست

تو ازش عاقل تری اگه میبینی که رابطه تون داره صدمه میزنه ب درستون قطعا جداشین ایشونم تازه تو سن  بلوغه و احتمالا اولین کسی هسی ک باهات وارد رابطه احساسی شده کار خاصی نمیخواد انجام بدی خیلی منطقی باهاش صحبت کن و بزار کنار اکی میشه

من اگه یبار دیگه برمیگشتم دبیرستان واقعا از تمام فرصتم استفاده میکردم م اصلا ببین میگم اصلا درگیر این احساسات نمیشدم مخصوصا تو دوره زمونه ای که ازدواج زیر 30سال برا پسرا خیلی کمه میتونی 15/16سال پاش بشینی؟ مطمئنا فکر امسالت تا سال بعد کنمورت کلی متفاوت خواهد بود و فقط کارت میشه سرزنش خودت

اینقد دوسش دارم که بعضی وقتا یادم میره تون دوسم نداره      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه راهنمایی نمیخاد که اون داره می‌ره بذار بره تو هم بشین پای درست 

هردوتون بچه هستید ،وقت این حرفاتون نیست که ،به بلوغ رسیدید نیاز جنسی دارید هرکس جنس مخالف رد شد علاقه مند میشید، جای این هرکس دیگه بود هم باز علاقه مند می‌شدی چون جنس مخالفه،اونم همینطور 

پس یه چند سال بر این نیازتون غلبه کنید و درستون بخونید وقتی یکم از این هیجان هاتون کم شد یه این مسائل فکر کنید 

تو هم دیگه جواب اون رو نده،نترس هیچیش نمیشه،رااااحت به ادامه زندگیش میپردازه

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر
حرفتون واقعا زشته، خجالت بکشید واقعا، این چه ادبیاتیه، اولا هیچ جنسی از جنس دیگه برتر نیست شما هم حق ...

توهین چی ؟ حالت خوبه 

دختر ۹ سالگی به بلوغ میرسه هم فکری هم ذهنی 

پسر ۱۵ سالگی 

دین خدا رو که نمیشه عوض کرد و هزاران نظریه روانپزشکی رو 

این اقا پسر عقلش و جسمش الان اندازه یک دختر ده سالست 

شما خودت هم احتمالا کم سن و سالی که این جور جبهه میگیری وگرنه این یک چیز واضحه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

چه کمکی آخه عزیزم. 

هردو توی سنی هستند که هیجانات عاطفی شما، حرف اول توی رابطه براتون میزنه.. 

من محبتی که بهم دارید رو زیرسوال نمیبرم اما حقیقت مطلب اینه که برای یه رابطه جدی کافی نیست.. 

دو نفر توی سن شما میتونن باهم توی رابطه باشن به صرف خوشامد و علاقه ای که بهم دارن اما جدی نگاه کردنشون به اون رابطه، فقط بهشون آسیب میرسونه.. 

به نظرم الان مهمتراز هرچیزی درس و هدف و ایندتونه.. 

سعی کن اینو با زبون خوب بهش بگی و متوجه اش کنی اما اگه دیدی نه درک این مسئله رو نداره  ، کات کن باهاش و به فکر درست باش

ببین من خودم تو همین سن درگیر احساساتم شدم تازه طرف من 6سال بزرگتر بود اون هی میگفت بچه بازی درمیاری من میگفتم نه عشق وفلان ولی الان یاد قبلنم میوفتم میخوام از اون همه حماقت کلمو بکوبم تو دیوار میخوام خودمو اتیش بزنم ولی تو سن کم درگیر احساسات نشده بودم وقتمو گذاشته بودم برا پیشرفتم

توهین چی ؟ حالت خوبه  دختر ۹ سالگی به بلوغ میرسه هم فکری هم ذهنی  پسر ۱۵ سالگی  دی ...

من سال تولدم رو آیدیمه😐 دوما اینکه مشکل از دخترس که وابسته شده، همیشه تقصیر خود دختراس که به مردا وابسته میشن، انگار که تا حالا دو کلام محبت ندیدن و نشنیدن که انقدر سریع خودشونو وابسته ی یه پسر میکنن که از رو احساساتش تو نوجوونی جوگیر میشه یه چیزی میگه، دختره هم که دیگه بدتر تو ۱۶-۱۷ سالگی دنبال شوهر میگرده انگار😐😐

ببین پسرا از 16تا19خیلی دنبال رابطه ان چه احساسی و... ولی یهو از 20نظرشون کاملا عوض میشه تا 28/29که یکم پخته میشن و سرمایه جمع میکنین  

🤣🤣🤣🤣🤣خنده ام گرفت تواین سن شمارو چه به عشق وعاشقی عزیزم هیجانات نوجوونیه

بنظرم خنده دار نیست‌...این اتفاقات برای هرکسی ممکنه بی‌افته و بنظرم همین خنده خنده بازیاست که این دوره زمونه کسی جرعت نداره حرف دلشو بزنه 🙂

بچه برو درست رو بخون پسر ۱۶ ساله اندازه یه دختر ده ساله هم درک و شعور نداره 

حرفتون رو قبول دارم ولی ایکاش یکم عفت کلام داشتید ، باتشکر از اینکه نظر دادید 🤍🌿

اگه یبار دیگه سن تورو داشتم عمرا درگیر احساسات میشدم چندسال عمرمو هدر داذم حیف

بنظر من آدم ها باید از هر اتفاق زندگیشون ی درس جدید بگیرن...گذشته ،  گذشته دیگ و اررش بازگو کردن نداره مهم اینه  شما بقیه زندگیتون رو به اون نحو هدر ندید...مرسی بابت راهنماییتون 🌿🤍