2777
2789
عنوان

سکته مغزی

7625 بازدید | 79 پست

همسرم جوونه سکته مغزی کرده و سمت چپ بدن حرکت نداره فیزیوتراپی میبریم اگه کسی در مورد مراقبتهای بعد از اون اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من سکته قلبی کرد و عمل و اینا شد...از مراقبت های قلبی میدونم ولی مغزی نه....الهی که بزودی سرپا بشه

حتما فیزوتراپی ببرینش تا تازه هست زود راه بیافته

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

همسر من سکته قلبی کرد و عمل و اینا شد...از مراقبت های قلبی میدونم ولی مغزی نه....الهی که بزودی سرپا ...

انشاالله یه سمت بدنش حرکت نداره

نه چیزی متوجه نشدم الان تقریبا دو ماهه اینجور شده

پس خدا رو شکر خفیف بوده

یعنی کارش به عمل و اینا نکشید؟

مرتب فشارش رو چک کن

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

پس خدا رو شکر خفیف بوده یعنی کارش به عمل و اینا نکشید؟ مرتب فشارش رو چک کن

نه اماده عمل بود بعدش گفتن نیاز نیست فشاراش نرماله همه الان مشکل بی حرکتی وفلجی سمت چپه

خداشفای عاجل و کامل بده انشاءالله 

نگران نباش، فیزیوتراپی ببرش به دکترش بگو جلسات زیاد بنویسه براش، یکی از نزدیکان ما بعد از سکته ۴۰ جلسه فیزیوتراپی رفت

ماساژور بخر تو خونه ماساژ بده سمت چپ بدنشو 

یه گوله کاموایی و نرم درست کن بزار تو مشتش آروم باز و بسته کنه دستشو 

حتماً حتماً غذاهای بدون نمک و چربی بهش بده بیشتر سوپ و کباب مرغ و میوه و سبزیجات، محیط استراحتش از تنش و سر و صدا و استرس دور باشه

فشارسنج بخر فشارشو هر روز کنترل کن

قرصاش حتماً باید سروقت خورده بشه

الان لحظه های طلایی هرکاری از دستتون برمیاد انجام بدین اصلا دلسوزی نکنید که درد داره یا مریضه  ...

روزانه یساعت فیزیوتراپی میبرن و‌ورزشم انجام میده ولی پیشرفتش خیلی کمه

نه چیزی متوجه نشدم الان تقریبا دو ماهه اینجور شده

فیزیوتراپی رو ادامه بدید و حرفای فیزیوتراپ رو گوش بدید احتمالا برای خونه هم تمرین دادن اونا رو انجام بدید 

هرگونه فشار و استرسی باید ازشون دور باشه

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱