2777
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 7642 بازدید | 79 پست
خداشفای عاجل و کامل بده انشاءالله  نگران نباش، فیزیوتراپی ببرش به دکترش بگو جلسات زیاد بنویسه ...

ممنونم فعلا از لحاظ غذایی واینا کم چرب وکم نمک وجوجه محلی بهش میدیم میترسم دیگه حرکت نکنه الان بیست وسه وهار جلسه رفته پاشو فقط بالا میاره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
فیزیوتراپی رو ادامه بدید و حرفای فیزیوتراپ رو گوش بدید احتمالا برای خونه هم تمرین دادن اونا رو انجام ...

فعلا که داریم میبریم پناه برخدا تا جایی که راه بیفته میترسم همینجور نمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه یساعت فیزیوتراپی میبرن و‌ورزشم انجام میده ولی پیشرفتش خیلی کمه

خودش هم باید خیلی کار کنه تلاش کنه دست و پاشو تکان بده نباید زیاد بخوابه 

دکتر بابای من میگفت خوب شدنش مویی هست خیلی طول میکشه ولی نباید خسته بشیم

ممنونم فعلا از لحاظ غذایی واینا کم چرب وکم نمک وجوجه محلی بهش میدیم میترسم دیگه حرکت نکنه الان بیست ...

صبور باش خوب میشه اما مدت زمان نقاهتش طولانیه، با فیزیوتراپش مشورت کن یه سری تمرین و ورزش تو خونه بهتون بده که اونا هم باهاش کار کنی زودتر سرپا بشه

TIAیعنی چه

سکته مغزی خفیف و علائمی شبیه به سکته مغزی.. مثل کج شدن دهان و از دست دادن قدرت تکلم و .. منتها علائمش بعد چند ساعت رفع میشه

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

خودش هم باید خیلی کار کنه تلاش کنه دست و پاشو تکان بده نباید زیاد بخوابه  دکتر بابای من میگفت ...

باباتون سکته کرده بودن؟الان چطوره

آره الان هفت ساله زمین گیره  چون اولاش نه ما میدونستیم چیکار کنیم نه کسی رو داشتیم راهنمایی کن ...

چه بد انشاالله که خدا شفاش بده من از همین میترسم