2777
2789
عنوان

لکه بینی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 26 پست
ببخشید انقد سوال میپرسم اون موقع ک بی بی زدی لکه بینی هم داشتی؟؟؟

بله تا دو هفته از روز موعدم دائم لکه بینی داشتم حتی ۲ روز خون خیلی خیلی کم بود در حدی که با دستمال خودمو پاک میکردم فقط میدیدم یکم قرمز شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تا دو هفته از روز موعدم دائم لکه بینی داشتم حتی ۲ روز خون خیلی خیلی کم بود در حدی که با دستمال خ ...

چقد امیدوار شدم عزیزم ممنون از جوابات

ان شالله ک بارداری و زایمان سالم و راحتی رو بگذرونی و سر موعدش نی نی خوشکلتو بغل بگیری❤️

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
فکنم بهش میگن لکه بینی لانه گزینی چون یهو بعد دو هفته قطع شد

لانه گزینی ک میگن دو سه روز طول میکشه ولی هر چیزی ممکنه، چون بدن همه مثل هم نیست اما واس تو همینکه ب بارداری ختم شده خیلی خوبه

من چون یه کم حالت دردای پریودی هم دارم بیشتر شکم ب سمت پریودی میره تا بارداری

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
خواهش میکنم ایشالا شمام مادر شی    

قربونت برم

ان شالله با دعای شما تو این ماه عزیز و پربرکت و توکل بر خدای ارحم الراحمین ❤️

بعد پنج روز تاخیر یعنی روز35دوره من مدیکور

منک لکه بینیم تبدیل ب خونریزی شد 

پریروز  پریود شدم همش خون سیاه و لخته

رفتم دکتر گفت سقط کردم

رفتم سونو چیزی نشون نداد

رفتم آز بتا دادم منتظر جوابشم

گفت اگ سقط باشه باید برم ازمایشای ژنتیک و فعلا اقدام نکنم

بعد پنج روز تاخیر یعنی روز35دوره من مدیکور

منم مدیکور میزدم پس چرا الکی خط دوم مینداخت

البته از نظر دکترم مثبت بوده ولی سقط کردم

ممکنه لکه بینی و درد واسه لانه گزینی باشه و خیلیا فکر کن واسه پریودیه

برای همین خیلی وقتا میشنویم که میگن پریود شدم ولی باردار بودم... در واقع اون اصلا پریودی نبوده

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!