2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم هرق رازیانه بخور اگه بچت گرمی نداره عرق نعنا بخور 

فقط وقتی پری هستی نخور 

میتونی زیر سبزم بریزی رو ماست یا همینجوری خالی یه کپه بخوری معدتو ساز میکنه شیرت صاف میشه

خودتو دوس داشته باش❤️
بگو انجام میدم

منم پسرم کولیک داشت به حدی بود که اینقدر گریه میکرد میترسیدم میبردیمش دکتر انواع و اقسام شربت های کولیک رو میدادن اما فقط با گل بنفشه آروم آروم میشد تخت میخابید 

اگه بچت دختره رازیانه با نبات اسیاب کن یکم ابجوش بریز رازیانه ها رو هم تو یه پارچه توری بریز سرشو بب ...

فقط رقیق نباشه اندازه همون دوتا قطره چکون غلیظ بده 

خودتو دوس داشته باش❤️
گل بنفشه؟یعنی ماساژ با روغنش؟

نه اندازه یه قاشق مربا خوری سرخالی با یه نبات. خیلی کوچولو اندازه یه حبه قند میجوشندم صاف میکردم میریختم تو شیشه کوچیک میدادم میخورد انگار آب روی آتیش بود تا میخورد آروم آروم  میشد راحت بعدش میخوابید 

نه اندازه یه قاشق مربا خوری سرخالی با یه نبات. خیلی کوچولو اندازه یه حبه قند میجوشندم صاف میکردم میر ...

این مقدار گل و نبات رو با چقدر آب میجوشونید؟

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
گل بنفشه؟یعنی ماساژ با روغنش؟

نه عزیزم یه گیاه از عطاری گرفتم رنگ گلش بنفش هست خدا مامان بزرگمو بیامرزه دید بچم اینطوره بهم گفت نه اونو اذیت کن نه خودت رو اینو بهش بده آروم میشه ودرست هم میگفت 

نه عزیزم یه گیاه از عطاری گرفتم رنگ گلش بنفش هست خدا مامان بزرگمو بیامرزه دید بچم اینطوره بهم گفت نه ...

می‌دونی دقیقا چه گلیه؟این گل نیست البته خشک شده اش

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

پسر منم تا ۴ ماهگی همینطور بود

دکتر براش قطره دایمتیکون نوشت،یکم بهتر میشد

دمکرده تخم شوید هم بهش میدادیم بد نبود

بچه من انقدر گریه میکرد رنگش سیاه میشد،خوابم اصلا نداشت

خودم و مامانم و شوهرم تا چهار ماهو درگیر بودیم،نوبتی نگهش میداشتیم تا بشه خوابید

ولی خودش خوب شد

گریمیچر برای ما جواب نداد ولی هر دفعه قاطی شیرش چند قطره عرق نعنا میریختم

باید هر دفعه شیر میخوره حتما اروغشو بگیری،اگه کریر داری تو کریر بهتر میخوابید بچه من

شیر خودت و شیر خشکم فرقی نداره چون پسر من جفتشو میخوره،تاثیری هم نداشت،هر چند شیر خشک ببلاک بهتر بود انگار

استامینوفن هم هیچ تاثیری نداشت

ما تقریبا همه چیو امتحان کردیم ولی باید دوره اش بگذره

اگه دایمتیکون بهش ندادی امتحان کن شاید جواب داد