2777
2789
عنوان

شرمنده که باز وقتتون رو میگیرم

97 بازدید | 9 پست

من دانشجو هستم و برای تحقیقم نیاز دارم این پرسش نامه پر بشه .خیلی خوشحال میشم جواب بدید

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAcgq__I1ASlzBIQ9pZTKk-IXxShYTgHkH7m9hHl4hfFY-EA/viewform?usp=sf_link

پیج اینستام...... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پرسشنامه شما پر از ایراد هست اگر برای کار درسی این رو میخواید ارائه بدید خیلی باید روی طرح سوالات دقت بیشتری داشته باشید و اینکه پاسخ بله یا خیر هم در پرسشنامه نادرست هست،  دوست داشتید بگم تا اصلاح کنید

اگر هم طرح سوالاتتون صرفا برای کنجکاوی بوده که موفق باشید

سلام پرسشنامه شما پر از ایراد هست اگر برای کار درسی این رو میخواید ارائه بدید خیلی باید روی طرح سوال ...

خوش حال میشم پیشنهادتون رو بگیر.این پرسش نامه حالا حالا ها کارداره تا بشه روش استناد کرد

پیج اینستام...... 
سلام پرسشنامه شما پر از ایراد هست اگر برای کار درسی این رو میخواید ارائه بدید خیلی باید روی طرح سوال ...

اما مثلا تا الان نشون داده که هرچقدر میزان مذهبی بودن بالا تر میره احتمال  بی ام ای بالای 25 هم بالاتر میره  با استناد بر این باید فهمیده که دلیل این افزادش چیه .قضیه این طوریاس

پیج اینستام...... 
اما مثلا تا الان نشون داده که هرچقدر میزان مذهبی بودن بالا تر میره احتمال  بی ام ای بالای 25 هم ...

نمیدونم عنوان تحقیقتون در رابطه با چه موردی هست اما در طرح سوال اشتباه دارید یا  متغیر های تحقیقتون هم خوانی نداره

۱.در طراحی پرسشنامه استفاده از بله یا خیر صحیح نیست باید ۳ تا ۵ تا گزینه قرار بدید مثلا بصورت: خیلی زیاد، زیاد تا حدودی، کم و خیلی کم
۲. برخی از سوالات باعث میشه که خواننده واکنش نشون بده نباید پرسشنامه ما طوری طراحی بشه که پاسخ دهنده جوابی که ما میخایم بدیم رو بده
۳.عنوان تحقیق شما روشن نیست، ابتدا باید در بالای پرسشنامه در حد یک خط توضیح بدید که این تحقیق برای چه چیزی هست
فی المثل برای من به عنوان یک خواننده چیزی که به ذهنم میاد این هست که شما بدنبال "ثاثیر گرایشات مذهبی در افزایش وزن و بیماری های زمینه ای" هستید که اگر این باشه نوع سوالات اشتباه هست
۴.  ایرادات شکلی و ماهوی سوالات:
سوال اول شما طوری هست که هر شخص مذهبی یا غیر مذهبی ، گزینه خیر رو انتخاب می کنه و اگر استثا باشه به خاطر لجبازی با شما هست،  شما با سوال بهتری می تونید متوجه بشید که مخاطبت چه گرایش مذهبی داره.
سوالات( ۲ تا ۹ و سوال ۱۱ تا ۱۳، ۱۵ تا ۱۶ ) تاثیر گرایش مذهبی هست. که نقض این سوالات زیاد هست اگر خوابگاهی باشید قطعا می دونید خیلی ها در ماه رمضون روزه رو انجام میدند اما اعتقادی به نماز خوندن ندارند، این افراد رو در کدوم طیف میخاید قرار بدید با این همه سوال که انجام دادید، این خلاء هست به نظرم اول برای خودتون مشخص کنید
جواب این سوال چه منفعتی برای شما داره؟ به نظرم در خوش بینانه ترین حالت این سیزده تا سوال ۱۰ درصد فایده هم در امر تحقیق شما ندارند و سوالات خیلی مهم تر باید بیارید

سوال آخر گفتید bmi بالای ۲۵ دارید ، خیلی از خانم ها شاید اصلا ندونند چی هست شما بایستی تو پرسشنامه سن، جنسیت، وزن و قد رو هم قرار بدید تا ببینید bmi بیش‌تر هست یا نه.
اینطور نمیتونی تحلیل خوبی داشته باشی
اگر برای نوشتن مقاله دارید انجام میدید بهتر هست مثلا دنبال این فرضیه باشی که آیا روزه در کاهش یا افزایش چربی خون تاثیر دارد یا خیر.
یا خیلی ارتباطات بیشتر در رشته خودتون.

اما مثلا تا الان نشون داده که هرچقدر میزان مذهبی بودن بالا تر میره احتمال  بی ام ای بالای 25 هم ...

خب این که شما بدست آوردید رو نمیشه از لحاظ تجربی استناد کرد مثلا باید اول یک گروه قبل ماه رمضان تست چربی بدهند و بعد ماه رمضان هم تست بدند تا مشخص بشه، روزه گرفتن اثری در کاهش یا افزایش کلسترول داره ، یا قبل و بعد ماه رمضان تفاوت وزن افراد رو مشخص کنی و ببینی ، آیا روزه گرفتن باعث تناسب وزن میشه یا خیر.