2777
2789
عنوان

خانواده همسر

189 بازدید | 23 پست

مادرشوهر شما هم برای عید از شما نهارو شام پذیرایی کردن؟ یا عین غریبه ها عصری رفتین؟(از نظر مالی هیچ مشکلی وجود نداره و کاملا بی نیاز هستن، حتی ما هم نیازی بهشون نداریم و در مورد آشپزی من از همشون خیلی سرتر هستم حتی خودشون میگن) ما که دوروبریامون تا بوده بچه ها خونه پدرمادرشون میرفتن مادرها همیشه با عشق برای بچه هاشون برنامه میچینن و تو پذیرایی نهارو شام فامیلا اصراری نیست و دلبخواهیه

خیلی برام جالب امسال مادرشوهرم میگه عید نهاروشام نیست حتی برای بچه های خودشم اینکارو نکرد منم گفتم برای فامیل این حرف میزنن نه خانواده اصلی و درجه ۱ ما تعجب کردیم مگه میشه بچه آدم تو عید بیاد عین غریبه .... روز اول عید یه کوکو درست کرد خشک خالی 😶 گفت هرکی اومد باهم میخوریم منم نهار خونه مادرم بودم ایشون مارو دعوت کرده بودن حالا خانواده خودمو میخوام افطار و شام دعوت کنم رو اعصابمه به مامانش اینا بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ساله خونه مادر شوهر چیزی نخوردم کلا اهل دعوت نیستند  اما توقع دارن من دعوت کنم  ب ...

میخوام دعوت کنم چی کنم سیستمم قاطی نشه

اگه دست و دلباز نبود ناراحت نمیشدم اینکارش واقعا زشت بود همسرم پیش خانوادم شرمنده شد چون دور نیستیم که خانوادم متوجه نشن

اشتباه میکنی بذار دو سه روز دیگه دعوت کنه . یعنی روزای آخر عید حرفی هم زد بگو دیگه چیزی تو یخچال ندا ...

دلم میخواست همینکارو باهاش بکنم حیف که خانواده خودمم هستن اینقدر ادعا داره بچه هااااامو دوست دارم این چکاری بود، بخدا برای غذا نیستا اصلا دستپختشم دوست ندارم فقط برای همسرم ناراحت شدم

دلم میخواست همینکارو باهاش بکنم حیف که خانواده خودمم هستن اینقدر ادعا داره بچه هااااامو دوست دارم ای ...

مادرشوهره منم همینه ولی ورژن سیاستمدارش  . بخدا تو سبزی خوردنش پر آشغال بود که گذاشته بود جلوی ما . یعنی اصلا انگار فقط آب گرفته بود روش همین

میخوام دعوت کنم چی کنم سیستمم قاطی نشه اگه دست و دلباز نبود ناراحت نمیشدم اینکارش واقعا زشت بود همس ...

شوهرت حق دارن که ناراحت باشند اما رفتار خانوادشون که دست شوهر شما نیست هر کسی مسعول رفتار خودشه 

ما خودمون هفته ای چند وعده خونه مامانم هستیم اما چند ساله خونه مادر شوهر غذا نخوردم 

دیگه همه با این قضیه کنار اومدن

[QUOTE=281676084]دعوت نکن به همسرت هم بگو عید که نهار شام همسرم میگه بگو اگه اومد گفت چرا شام گفتی عید نهاروشام نیست من خودم جوابشو میدم

بابام میگه روم نمیشه ما خانوادتیم بیایم باباش بشنوه ناراحت میشه فقط بخاطر همین میگم بیاد، وگرنه چندشب پیش بعد شام اومدن و دعوت نکردم

مادرشوهره منم همینه ولی ورژن سیاستمدارش  . بخدا تو سبزی خوردنش پر آشغال بود که گذاشته بود جلوی ...

مگه میشه آدم با بچه خودش اینکارو بکنه، اونوقت من دلم میمونه که باید بهشون بگم

منم زنگ نمیزنم که افطاری بیان همسرم زنگ بزنه تا بفهمه بزرگتر باید حرمت خودشو حفظ کنه تا کوچیکتر کاری نکنه شرمنده بشه

شوهرت حق دارن که ناراحت باشند اما رفتار خانوادشون که دست شوهر شما نیست هر کسی مسعول رفتار خودشه  ...

مثل اینکه ما هم اینجوری مثل شما شدیم! تو این عید مامانم خیلی به ما گفت بیاین به غیر از روز اول که دعوت کرد

روزهای عادی هم مادرشوهره انگار لجه میگه خودشون باید بگن ما میخوایم بیایم من صد سال دیگه اینکارو خونه مادرم نمیکنم چه برسه خونه مامانش اینا

مگه میشه آدم با بچه خودش اینکارو بکنه، اونوقت من دلم میمونه که باید بهشون بگم منم زنگ نمیزنم که افط ...

ببین شما هم عین خواهر خودم . وقتی مجرد بودم دوستام میومدن از خانواده شوهرشون میگفتن من همش میگفتم شماها بلد نیستین  باهاشون  درست رفتار کنید . الان که ازدواج کردم میبینم هر چقدر بیشتر احترام بذاری بیشتر تحقیرت میکنن.  من ۳ تا خواهر شوهر دارم . دو تاشون  حدودا  دوماه پیش تو جمع به من توهین کردن .عوض اینکه اونا از من معذرت بخوان یک جوری رفتار میکنن انگار من مقصرم . تصمیم گرفتم کلا بذارمشون  کنار ... 

در رابطه با مادرشوهرمم  فهمیدم که فقط میخواد از ما بکنه  . اگه ببینه ما چیزی بهش نمیدیم روابطش  رو محدود می‌کنه

مثل اینکه ما هم اینجوری مثل شما شدیم! تو این عید مامانم خیلی به ما گفت بیاین به غیر از روز اول که دع ...

آره واقعا خیلی سخته 

خونه فامیل شوهرم هم هیچ جا نرفتیم 

اصلا از سال اول که عقد کردم منو هیچ جا نبردن الان هم که عروسی کردیم نمی‌ریم 

آنقدر عید ها بده 

مردم شوهر میکنند هر روز مهمانی ما شوهر کردیم خونه نشین شدیم 

ببین شما هم عین خواهر خودم . وقتی مجرد بودم دوستام میومدن از خانواده شوهرشون میگفتن من همش میگفتم شم ...

دقیقا درست خداروشکر خواهرشوهر ندارم آفرین باید براشون منفعت داشته باشی، مامانش که میخواد ۲۴ ساعته باهاش باشم بگردونمش ازینکه با مامانمم داره میترکه متوجه نمیشم این مادرشوهرا چرا از عروس انتظار دارن بعد عروسی بیخیال خانواده خودش بشه!!! حالا همسرمم به مادرش عیدیه خوبی داد چطوری روش شد اینکارو بکنه بعدم همش بگه عید دعوتی نیست آخه در طول سال میگفت فامیلارو عید دعوت نمیکنم آخه بنده خدا بچه هاتم مگه فامیل بودن!