2777
2789
عنوان

واگذار ک دن به خدا

941 بازدید | 25 پست

سلام

چطوری واگذار کردین به خدا که حقتون رو بگیره

و آیا جواب داده

چون هرچ دعا میکنم و نفرین 

هیچ اثری نمیبینم

بعد از اینکه فهمیدم با یه آدم خائن و زناکار ازدواج کردم

دیگه تقریبا هیچی خوشحالم نمیکنه حال جسمی و روحیم کلا افتضاحه

فک کنم افسردگی گرفتم

نمیدونم چیکار کنم نه راه فرار نه نای موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا و نفرین همیشه دو سر داره و ممکنه سر خودت بیاد 

بهتره واگذارش کنی بخدا و همیشه گفتن چوب خدا صدا نداره و خدا دیر گیره اما سخت گیر

اگه واگذارش کنی ب خدا حتما سزای کارشو میبینه مطمئن باش اینجوری خودتم ارامش داری

بجای دعا و نفرین کردن اون برای ارامش خودت دعا کن

دقیقا من الان توی موقعیتی قرار دارم که شاید بدتر از وضعیت شما باشه ولی همه رو واگذار کردم به خدا .مادرشوهر پدرشوهر .خواهرشوهر برادرشوهر و هرکسی که حرف ناحق میزنه وخود شوهر که اون دیگه .....

به امید روزهای طلایی 

ببخش بگو خدایا من  بخشیدم تو هم منو ببخش

خدا حقت رو میگیره

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خودت یه کاری بکن منتظر خدا نباش😕😂

دقیقا ي داستان شنیدم که به یکی می گفتن برو توکل کن به خدا این قدر دنبال ما نیا خدا خودش روزی تو می فرسته اونم گفت من به خدا توکل کردم باید تلاش هم کنم بدون تلاش من خدا کاری نمی کنه و الان روزی خدا دست شماست من تا دنبال شما نیان روزی من فراهم نمیشه 

پس به روش درست خودمونم بهتره تلاش هم کنیم اگر ببینیم تلاش جایز نیس همون واگذار کردن و توکل به خدا کافیه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بهم تهمت زدن توبچگی بزرگ که شدم داغ پدر دیدم یروز نشستم توحیاط از بد بودن ادما و آزارهاشون توی همون روزایی که دلشکسته پدرم بودم پیش خدا حرف زدم یهو بعد سال ها اون خانواده ازدهنم رد شدن گلایشونو به خدا کردم بعدم گفتم واگذارشون باخدا یاهمون روز یافرداش نصف خانواده که پرجمعیت هم بودن وحشتناک کشته شدن .من هیچ وقت نفرین نکردم شاید سه بار توکل سالها گفته بودم واگدارشون به خدا وفراموششون هم کرده بودم

لایک نکنید .توروخدا 

به خداوندی خدا اونی که طلامو دزدید واگذارش کردم به خودش ولی خدا یه تار مو ازش کم نکرد بلکه اضافت ترش منم دیگه حوصله اینو ندادم هی بشینم باخدا حرف بزنم التماسش کنم چون فایده نداره 

پسرم ودخترم تمام هستی من