2777
2789
عنوان

واگذار ک دن به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 25 پست

آه  ونفزین برمیگرده به خودت اصلا نفرین نکن

واگذار کن به خدا و کائنات. وبعد بیخیال باش.

سعی کن کارما سوزی کنی واستغفار کنی و هواپونوپونو

حال خوب شمع تراپی نامه نگاری با فرشتگان. اموزش جذب
روانشناس خوب برو اونو نمیتونی کلری بکنی 

رفتم گف ک تو باید آول جایگاهی رو بدونی چون بلاتکلیف موندی کله راهکاراش بدردم نمی‌خورد چون من انتخاباتم دست خودم نیست اینجایی ک هستم طلاق کلی دردسر داره هیچکس پشتم رو نگرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم تهمت زدن توبچگی بزرگ که شدم داغ پدر دیدم یروز نشستم توحیاط از بد بودن ادما و آزارهاشون توی همون ...

کاش خدا ببینه این طائفه رو هم ی جوری بشونه سرجاشون ک هیچ وقت بلند نشن

بهم تهمت زدن توبچگی بزرگ که شدم داغ پدر دیدم یروز نشستم توحیاط از بد بودن ادما و آزارهاشون توی همون ...

به منم تهمت زدن عشقمو ازم گرفتن 💔🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یبار بگو واگذار بخدا بعد فراموش کن شااید ۳۰ سال هم طول بکشه تجربه منه

همون استفاده از قانون رهایی 👌🏼

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
رفتم گف ک تو باید آول جایگاهی رو بدونی چون بلاتکلیف موندی کله راهکاراش بدردم نمی‌خورد چون من انتخابا ...

دقیقا یه جاهایی روانشناس نمی تونه کمک کنه یه جاهایی دست خودمونه یه جاهایی هم دست خداس

مثلا به من تهمت زدن روانشناس به من گفت چرا نرفتی پیش روانشناس گفتم روانشناس می تونه تهمت ها رو از زندگی من برداره؟؟؟!! 

دقیقا کاش خدا ی کاری کنه

🤲🏼💙💚

اگر حدسم درست باشه تاپیک امروزت هم در رابطه با این تاپیکت هست؟

اگر خیانتش و زناش ثابت بشه آیا آمادگی عواقب ماجرا رو داری؟

نگاه مردم ،حرف مردم؟

اگر حکم زندان بدن طلاق میگیری؟

یا میبخشی؟

اگر حکم سنگسار بگیرن چی؟