2777
2789

تب بر 

پاشویه

مرحله اخر شیاف یعنی اگه تبش پایین نیومد

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دستمال نمدار (آب ولرم روبه گرم که شُک بهش نده)  مدام پیشانی و پاهاش و مرطوب  نگه دار.  فقط وقتی کارت تمام شد حتما حتما یک پارچه دور پاهاش بپیچ که باد نخوره خدایی نکرده لرز کنه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

چه زمانی چه دارویی دادی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی زیاده مینونی از زیر‌بغل‌‌بگیری؟ دهانی خیلی مورد اعتماد نیست اگر این باشه یاید شیاف بزازی هر ...

شیاف ندارم خونه استامینوفن قطره دارم.دست و پاهاش سره از کمر ب بالا داغ

دارو بده عزيزم چي داري تو خونه? وزنش  بگو تا دز صحبحشو بهت بگم اب زياد بده بخوره بچه محيط خو ...

اها من فک میکردم هرچی بپوشونمش عرق کنه بهتره پس ینی لختش کنم.۹ کیلو