2777
2789
عنوان

برای کنکور انسانی چیا بخونم

1146 بازدید | 7 پست

سلام تصمیم دارم برای کنکور شروع کنم به درس خوندن چندتا سوال دارم 

اول اینکه الان دیر نیستش ؟

و اینکه من مدنظرمه دانشگاه روانشناسی یا علوم تربیتی برم چه درس هایی رو برای این رشته باید بالا بزنم 

چه درس هایی بیشتر رتبه اوره 

هیچی نمیدونم ممنون میشم کمک کنید 

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗

حقیقتا با ارزوی موفقیت برات آی دونت نو چون تجربیم و اصلا اطلاعی ندارم به نظرم پیج کنکوری دنبال کنی همرو زده😂

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختصاصیا رو عالی بخون..رو دروس پایه ها خیلی وقت بزار و معدلت بالای نوزده باشه 

من بزرگسالان خوندم خیلی سعی کردم بالا باشه هنوز دوتا دزسم مونده ک خرداد امتحان میدم خداکنه خوب باشه اونا

حقیقتا با ارزوی موفقیت برات آی دونت نو چون تجربیم و اصلا اطلاعی ندارم به نظرم پیج کنکوری دنبال کنی ه ...

ممنون عزیزم 💚😘

من بزرگسالان خوندم خیلی سعی کردم بالا باشه هنوز دوتا دزسم مونده ک خرداد امتحان میدم خداکنه خوب باشه ...

موفق باشی..رو زبان خیلی وقت بزار زبان برای رشته های انسانی مهمه(این منهای کنکور هست)رشته خودمم ریاضی بوده ولی خواهرم انسانی بوده الان کارشناسی ارشد روانشناسی میخونه..در کل دروس اختصاصی اولویت باشه دیگه اول هم دوازدهم رو بخون معدلت خوب شه برای دهم یازدهم هم خیلی خوب و نکته ای بخون

موفق باشی..رو زبان خیلی وقت بزار زبان برای رشته های انسانی مهمه(این منهای کنکور هست)رشته خودمم ریاضی ...

ممنون عزیزم