2777
2789
عنوان

فولیکول22 و 24خوبه؟

161 بازدید | 16 پست

امروز روز سیزدهم پریودیم بود دوتا فولیکول22 و 24 داشتم ب نظرتون حامله میشم؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسپرم سالم وکافی باشه بله

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اگه اسپرم سالم وکافی باشه بله

شوهرم ازمایش اسپرم داده مشکلی نداشت 

خودمم ۶ ماهه ک اقدامم سه ماهشو دارو مصرف کردم تخمک داشتم ولی نمیشد دکتر میگفت نازایی با دلیل ناشناخته داری 

ولی امروز خیلی امیدوار بود

دعا کن این ماه بشه😑

اون ماهی ک باردارشدم ۲۲بود با لتروزول . گرفت برامن.انشالله باتوکل بخدا جورشه 

اره منم لتروزل خوردم خدا از زبونت بشنوه عزیزم❤️

شوهرم ازمایش اسپرم داده مشکلی نداشت  خودمم ۶ ماهه ک اقدامم سه ماهشو دارو مصرف کردم تخمک داشتم ...

انشالله که این ماه بشه وسالم بیاد بغلت   

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سلام سال نو مبارک عزیزم سایز فولیکول پیش رونده در روز سیزدهم قاعدگی میتواند متفاوت باشد اما معمولا حدود 21تا 24 میلیمتر هست بنابراین اگر فولیکول پیش رونده شما 22یا 24 میلیمتر باشد به نظر میرسد که در این دوره تخمک گذاری شما فولیکول در حال رشد و بهبود است و احتمالا این دوره برای تخمک گذاری خوبی مناسب است اما برای تایید وضعیت دقیق فولیکول ها ی تخمک دار و بررسی سایر پارامترهای مرتبط با تخمک گذاری بهتر هست با پزشک خود مشورت کنید یا از کیت های تشخیص تخمک گذاری استفاده کنید.