2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر نوه خاله ام

بعد اونم یه بچه دیگم اوردن الان زنده اس

انشاالله بیمار شما هم شفا پیدا کنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شوهر عمه ام بود یه بیست روزی توی کما و خداروشکر به هوش اومد و الان حالش خوبه،نگران نباش خیلیا از کما ...

اخه مریض ما ایست قلبی کرده بعد احیا شده این کار سخت میکنه🥺 خداکنه ممنون از امیدتون

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
دوست صمیمیم یازده سال پیش یه هفته رفت توی کما و الان کاملا سالم و سرحاله....یه مورد دیگه هم میشناسم ...

قبلش ایست قلبی نداشتن؟

شوهر نوه خاله ام بعد اونم یه بچه دیگم اوردن الان زنده اس انشاالله بیمار شما هم شفا پیدا کنه

ممنون مهربون

مریضتون قبل کما ایست و احیا قلبی نشدن؟

شوهر عمه ام بود یه بیست روزی توی کما و خداروشکر به هوش اومد و الان حالش خوبه،نگران نباش خیلیا از کما ...

ممنون خداکنه

بیمارتون ایست و احیا قلبی قبل کما نشدن؟