2777
2789
عنوان

فرداشب تولدمادرشوهرمه

482 بازدید | 15 پست

سلام خانمهای گل.فرداشب تولدمادرشوهرمه.بخاطراخلاقش همه طردش کردن وهیچ کس پیشش نیست.پدرشوهرمم تمام مال واموالشوداداون یکی پسرش اونم ازاین شهررفته.کارمادرشوهرم شده گریه ولی ازاخلاقهای گندش دست نمیکشه.زندگی ههمون رونابودکرد.بااین وجودنمیدونم چراته دلم یه جوریه...بنظرتون فردابراش کیک وکادو بخرم ببرم؟

ولی شما یه فرشته مهربونیا🥲❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی این سالهااذیتم کرد.بین من وجاریمم زمین تاآسمون فرق گذاشتن حالاهمون جاریم وشوهرش ازاین شهررفتن وقیدمادرشوهرمم زدن.اونم‌کارش گریه و کسی ازاقوام هم محلش نمیده بخاطر اخلاقها وزبونش همه ازش دوری میکنن

چ جوری زندگیاتونو نابود کرد؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

به نسبتش نگاه نکن

میدونم اذیتت کرده و دلتو شکسته منم دقیقا همین شرایطی که میگی رو مادرِ پدرم داشت و من ازش متنفر بودم چون هرکاری خواست باهام کرد...

من قلبم اونقدر بزرگ نیست که ببخشمش

ولی شما اگه ته دلت راضیه خوشحال کردن یه انسان خیلی کار خوبیه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

باخوندن بعضی تاپیکا متوجه میشم که هنوزم ادمای خوب وجوددارن😍همیشه خوب بمون مهربون😘

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸