2777
2789
عنوان

دید زدن مخفیانه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 298875 بازدید | 96 پست

اینایی ک میگید درو قفل کن اشتباهه 

اتفاقا ی مدت درو باز بزارین هیشکار نکنین وقتی اون تو خونه است کلا رعایت کنین مخفی کاریم نکنین تا فک کنه هیچ خبری نیست اصلنم شبا درتونو نبندین 

حرکات جنسی ام جلو بچه انجام ندین تا فک کنه اصلا شما این کارارو انجام نمیدیم

خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درو شبا حتما قفل کنید و داخل قفل از داخل چسب مشکی بزنید و اصلا نزارید پسرتون بیکار بمونه براش تمام روز کار و برنامه بزارید بخصوص باشگاه ورزشی و کلاس مثلا رباتیک و ازین چیزا    این رفتارا فقط نتیجه بیکاریه 

عزیزم یه چیزی بگم احتمالا درمورد رابطه زناشویی و این حرفا دوستای مدرسش یا بقیه حرفی زدن بهش و میخواد ...

عین من  تو سوم راهنمایی دوستم بهم گف رابطه چیه و بچه چجوری دنیا میاد و اینا من باز میگفتم نههههه بابا ننه بابای من اصلا پیش هم نمیخابن دروغ میگی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بهتره با مشاور درمیون بذاری درضمن حالا که گوشی داره حتما کنترل شده استفاده کنه و برنامه های مثل اینستا تلگرام و روبیکا نداشته باشه خواهرزاده منم 12 سالشه گوشی داره خواهرم یکسالی هست مشاوره میره برای فرزندپروری درست مشاور گفته برنامه فقط ایتا و واتس و شاد  رو گوشیش باشه 

َََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََ واقعا گناس  گناه خیلی بزرگی ام هس ...

نصفه شب قاطی کردی. زنا چه ربطی داره به بچه اسی. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
😐کتک ی موقعه های لازمه 

کتک به قول شما یه موقع ها لازم اما اینجا موقعش نیست.  با کتک کارش و ترک نمیکنه فقط از شما مخفی میکنه.  باید صحبت کرد.  اگر بلد نیستیم اشکالی نداره ببریم پیش مشاور که بلده.  البته من با شما در مورد کتک کاملا مخالفم.  من و داداشام کوچکترین کتکی نخوردیم خیلی هم مودب بزرگ شدیم خودمون هم بچه هامون و نمیزنیم.  موفق باشی

حالت خوبه؟

آره عزیزم این شمایی که نمیدونی 

بچه نباید. زناع کار بشه

پدر مادری که بچه بزرگ داره باید خیلی مراقب باشه  ده سال هم سن حساسیه  و چون پسر هم هست حساس شده الان دیگه بچه ها   مخصوصا پسر بچه ها  خیلی تیزن 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜