2777
2789

سلام

من بچه خواهرم از وقتی بدنیا اومد مریض بود 

تا 5_6 ماه اول که همش توی بیمارستان بود بعد حدود 4 ماهی تو خونه بود بعد دوباره بستری شد

اونجا دوماه آخر عمرش رو بود طفلک اوخر دچار اسهال شد آخراشم فکر کنم عفونی شد و مرد

طفلک خیلی اذیت شد توی بیمارستان

همه بدنش پاره پاره شده بود

قلبش ریه هاش کلا بدنش دچار مشکل شده بود

وقتی که مرد پرستارها که بدنشو دیده بودن خواهرمو بغل میکردن و بهش دلداری میدادن

الآن حدود 40 روزه که خواهرم بچشو از دست داده

بنده خدا خیلی غصه میخوره

با اینکه 30 سالشه ولی پیر شده

موهاش ازمن که 37 سالمه بیشتر سفید داره

میخوام بدونم شماهایی که بچتون مردن چجوری با غمش کنار اومدین چقدر طول کشید تا بهتر شدین

اطرافیانتون کمکی از دستشون بر میومد یا نه

من چجوری میتونم کمکش کنم کمتر غصه بخوره 

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دل خواهرت صبر بده... خداوند هیچ کسو با بچه امتحان نکنه خیلی سخته

خیلی زمان میبره خواهرت رو به راه بشه... مثل اول نمیشه فقط بهتر میشه

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

درکش کنید تازه هست داغش هر چی باشه چه 1 ساله چه 20 ساله برای ی مادر فرق نداره همون قدر دلش میسوزه کنارش باشین و تنهاش نذارین ب درد دل‌اش گوش کنید

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
ممنون سلامت باشین چرا آفرین 

که به فکر خواهرتی

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه من فوت شدم منم 31 سالمه و تنها بچم... من خیلی تو وجودم بی تابی میکردم در لین اینک باید جلو همسرم قوی میبودم و اشک نمیریختم ک اونم بیشتر داغون نشه من رفتم جمکرانذاز خدا خواستم ب قلب جفتمون ارامش بده و مهرش از دلم ببره بعدش ک اومدم اروم بودم  هنوزم ارامش دارم تقریبا یک سال و دوماه گذاشته

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
تنها راهش اینه یه بچه دیگه بیاره یکم روحیش عوض بشه و دلش گرم شه و همین طور سرگرم بشه

معلوم نیست بتونه بیاره یا نه

آخه دکترا گفته بودن بچت مشکل ژنتیکی داره

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی