2777
2789

بچه ها مدتی شوهرم خیلی سرد شد خیانت نداره چون تحت نظره ولی انگار حال حوصله عشق بازی رابطه هیجان سفر نداره منم سه ماه زایمان کردم زن زایمان کرده چقد به اینجور چیزا احتیاج داره حتی نمیاد بریم خیابون گردی باهاش حرف زدم گفتم همین که هست تو زیاد خواهی حتی عشق بازی هم نداریم  حتی برا رابطمون خیلی دلسردم کرده  من دختر پرهیجانیم ولی خیلی توجه احتیاج دارم اگه توجه نبینم کاری نمیتونم کنم دوست داره فکر کنم بی شوهرم حالا مگه چی میشه باور کنید با پدرومادرمون شهر دیگست امسال عید نیومد بریم موندیم خونه اونوقت خودش میرفت سرکار من وبچه ها خونه موندیم امروزم گفتم برید برا کوچیکه لباس بخریم اینقده لفت داد شد ۸ شب به من ۸ گفت بریم منم گفتم نمیام 

کاربر ۹۵ هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخشی از این فکرا و دلخوریات بخاطر هورمونای بعد از زایمان ....کلیپایی دراین باره گوش بده .... باهاش حرف نزن خودت برو بیرون و سرت گرم کن با دوستات و با بچه ات ... شرایط اقتصادی رو روان مردا خیلی تاثیر داره پیگیرش نباش یه مدت خوب میشه

عزیزم بخشی از این فکرا و دلخوریات بخاطر هورمونای بعد از زایمان ....کلیپایی دراین باره گوش بده .... ب ...

اره اتفاقا میخوام پیگیر نباشم شاید زیاد روش زوم کردم دوستی ندارم تو غربتم

کاربر ۹۵ هستم