2777
2789
عنوان

اونایی که اسلیمنگ قرمز خوردن بیان لطفااااا.خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 25 پست
عزیزان تو سایت خود آمریکا برید قرمز و سبز و آبی رو fake اعلام کرده و جایگزینش رو اسلیمینگ ادونسد گذاشته همه اینایی که تو بازاره تقلبیه . من ادونسشو خوردم عالی بود ولی عوارض زیادی داشت . مثلا نمیتونستم تمرکز کنم . ضمن اینکه این روشها برگشت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستی خانم من الان دارم قرص اسلیمینگ قرمز میخورم ... تا حالا 2 کیلو کم کردم الان پریود هستم و وزن کم نکردم طی سه چهار روز گذشته ... فقط روز اول مصرف سرگیجه و تهوع داشتم ولی از روز بعد خوب شدم . از اونجایی که خودم هم کم خواب هستم کم خوابی این قرص نمیدونم چقده ؟ خانم ربیعی که مطمئن هستند خیلی هم جوابگو هستند به سوالاتت و روز چهارم هم از ت خبر میگیرن ببینند چه میکینی و در چه وضعیتی هستی ؟ دوستان دیگه میگفتند که روی اشتهاشون تاثیر گذاشته ولی روی اشتهای من خیلی زیاد تاثیر نداشته ... البته ناگفته نماند که من اصلا ورزش نمی کنم . فکر کنم با کم خوری و ورزش و اب خوردن زیاد تاثیر بیشتری ازش عایدت بشه .
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
مرسی ممنونم ترنم جان .استرس داشتم اخه خیلیا ریداکتیل مصرف کردن میگفتن باعث ایست قلبی شده هزینه اسلیمنگ چقدر شد ؟ چند روز خوردی چقدر کم کردی
با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...

سلام دوستان منم امروز خریدم قرمزشو ،شد ۱۵۵تومن ، فروشنده گفت اصلا ضرری نداره و اگر جواب نگرفتی بیا هزینتو پس بگیر . امیدوارم که نتیحه بگیرم 😔دیگه خسته شدم از اضافه وزن و طعنه های اطرافیانم ،همه راهی هم امتحان کردم ولی نشد ، خداکنه این نتیجه بده . انشالله دوهفته دیگه میام نتیجشو میگم بهتون