2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نمیخوام حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اخلاقتو عوض کن تا من قبول کنم 

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

خوب شوهرت اخلاقش همینه دیگه معجزه ن میشه که ربط میدی به بچه دارشدن اگه اینقدر غیر قابل تحمل هست چطور باهاش داری ادامه میدی زندگیو..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
یگو اول بره مشاوره بخاطر رفتارش بعد تصمیم بگیرید

نمیاد دعوا راه میندازه میگه فکر میکنی من مشکل دارم در حالیکه من بهترین پدر میتونم برای بچم باشم

به نظرم حق با شماست 

فردا بچه بیارید اگر جلو پسرش بهت حمله کنه اونم یکی میشه لنگه باباش 

اگرم دختر باشه و اون‌صحنه رو ببینه از همه مردای عالم متنفر میشه و اسیب روحی میبینه 

احساساتی نشو عزیزم ببین مشکل حل شدنیه یا نه 

حق با منه حق با اونه یعنی چی؟؟؟؟؟!!!! 

مگه اینجا مهد کودکه که حق حق میکنید؟؟؟ 

این طور مسائل فقط در حضور یک روانشناسی که سال ها درس خونده و تخصص داره باید مطرح بشه و از جانب روانشناس راهکار داده بشع! 

حتی روانشناس هم نمیگه حق با کیه! راهکار میده

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

خ قشنگ بشین باهاش حرف بزن بهش بگو این حرفاو رفتاراش چ تاثیری رو بچه میزاره و اگ بچ میخاد باس اصلاح کنه خودشو اینا...باو خدا نونتو گذاشته ت روغن ت ناز میکنی باهمی ازش گرو کشی کن حداقل راحت شی ع عی اخلاقش،هیم عکس بچه ها کیوتو اینا بش نشون بده تعریف کن ک دلش اب بشه

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

تکلیف تو معلوم کن میخوایش یا نه اگه نمبخوای جدا شو اگه آره دست بکار شو برید مشاوره بچه دار شید

فعلا نمیتونم جدا شم چون دوسش دارم ولی بچه هم نمیخوام