2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نمیخوام حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 55 پست
دقیقا حرف منم اینه  میگم حتی اگر فقط فحش دادن بود فردا جلوی بچم به من فحاشی کنه و بی احترامی ک ...

واقعا هم همینطوره 

اینکه میگه من نمیزنم کتک زدن ندیدی از این حرفش بترس قشنگ معلومه اصلا زشتی کارش رو متوجه نیس با چه اجازه ای روت دست دراز میکنه و میزنتت 

اگه بچه بیاری به نظرم مدیون بچت هستی اینحور ادما درس بشو نیستن البته واسه یه مدت کوتاه ممکنه ادم بشه اما باز بدتر میشه اینو دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ت بهترین پدری ولی وقتی فحش میدی بچ یاد میگیره ازت وقتی میخا ینفرو نقد کنی اول حسابی تعریفش کن ب ...

بهش گفتم میگع جلوی بچه فحش نمیدم ولی من میدونم عادتش شده

ببین ولی من مواردی دیدم که بعد چندین سال عوض شن تا حدودی ولی فعلا ریسک نکن  صب کن اگر اخلاقش ا ...

عجله داره میگه من نمیخوام پدر پیری باشم ولم نمیکنه همش میگه

بهش گفتم میگع جلوی بچه فحش نمیدم ولی من میدونم عادتش شده

بگو خب ع علا ثابت کن ک نمیدی

ی هفته یا بیشتر تستش کن اگ دیدی جواب میده بچه رو بیار احتمالن میتونه جلوشو بگیره رفتارشو ترک کنه

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

عجله داره میگه من نمیخوام پدر پیری باشم ولم نمیکنه همش میگه

آقایون خیلی رو سن و سالشون حساسن بهش بگو که عزیزم ما هنوز خیلی جوونیم کلی وقت هست ، از اینجور حرفا با ارومی و مهربونی ولی در کل زیر بار نرو