2777
2789

وزن پایین آوردن خیلی راحت از اونی که فکر میکنین راحتتره اصلا سخت نیست تمرکز اصلی تون رو سایز کم کردن بزارین دور کمرتون سایزش چنده خیلی مهمه 

من قدم ۱۶۰ هست ۲ یا ۳ سال پیش بود تقریبا رسیدم به ۵۷ یا ۵۸ بودم ولی هنوزم شکم داشنم الان بعد چند سال هر چقدر میخوردم نهايت ۶۴ کیلو میشدم از اون بالا نمیرفتم 

الان ۶۰ کیلو شدم تموم تلاشم اینه که سایز کم کنم ولی پیش اونم وزن کم میکنم میخوام ۵۰ کیلو بشم با دور کمر ۶۰ یا حتی بشه پایین تر

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

منی که از ۵۰کیلو نباش کردم شدم ۵۷

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن اضافه کردن چی ؟ من 43 ام 🤦🏻‍♀️ و حقیقتا نمیتونم خرج زیادیم واسه تغذیه کنم

آره وزنم اضافه کردم ولی کم 

قدت چنده؟

وای بچه ها بخدا خیلی خیلی لاغر شدنم زشته نمیدونم چرا همه رژیمن اصلا رژیم گرفتنو کلاس میدونن انگار اونقد لاغر میشن از قیافه میوفتن خیلی زشت میشن

آدم باید جوندار باشه تپل نه ها وزن نرمال

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خب راهکار بده

قند روغن نون حذف کن کم کم اولاش بخور ولی خیلی کم نسبت به قبل بعدش کلا حذف کن یا خیلی محدود کن 

ورزش آب 8 لیوان قهوه چای با دارچین رژیم کالری شماری بگیر اگه وزنت خیلی زیاده

دور کمرو چجوری کم کنیم دائم متر کنیم؟

نه 

روغن نون قند رو حذف کن

اگه نمیتوتی حذف کنی یواش یواش کم کن بعدش محدودش کن ديگه دلت نمیخواد 

ورزش آب 8 لیوان قهوه چای با دارچین پروتئین مصرف کن زیاد