2821
2789
عنوان

کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست

رشتت چیه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ریاضی  امسال سال اولمه

دی روچکار کردی

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
اصلا تلخیشو نمیتونم تحمل کنم 

دماغتو بگیر یه ضرب برو بالا😂🤦 عادت میکنی 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
نه بخاری خاموشه و حتی تو زمستون هم یکم پنجره رو باز نگه می‌داشتم.  اولا فک میکردم   ...

اره از اونم هست وای منم سال کنکورم چشمام ضعیف شدن شماره چشمام یهو از صفر شدن۱/۵ داروی مکمل و تقویتی بخور

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
شما کنکور دادین ؟ چه رشته ای

بله تجربی 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!